پرویز سالاری نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه مرکزی هرمزگان روز دوشنبه در پاسخ مثبت به فراخوان ایرنا با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز هرمزگان، خود را اینگونه معرفی کرد: زاده روستای سیرمند حاجی آباد استان هرمزگان هستم که پیش از پیروزی انقلاب برای پخش بیانیههای امام خمینی(ره) فعالیت میکردم و بعد از انقلاب معلم شدم و همزمان ادامه تحصیل دادم و مدارک کارشناس ارشد جامعه شناسی و دکترای جامعه شناسی سیاسی را گرفتم.
خبرنگار نشریات محلی و سراسری، مدیر مدارس متوسطه، معاون استانداری هرمزگان، عضو دوره چهارم و پنجم شورای شهر فعالیت در شوراهای حل اختلاف بخش دیگری از کارنامه من است.
از نظر سیاسی نیز به اصولگراها نزدیکتر هستم اما معتقدم اگر در جایی فرد اصلاح طلب و کارآمدی وجود دارد باید از وی استفاده کرد.
- مهمترین مشکلات هرمزگان را چه میدانید و برای آن چه راهکار و برنامهای دارید؟
مهمترین معضلاتی که منجر به آسیب های اجتماعی می شود بیکاری و به دنبال آن عدم امکان ازدواج به موقع جوانان است که راهکار سادهای دارد.
اگر صنایع غرب بندرعباس به وظایف خود عمل کنند و صنایع پایین دستی ایجاد شود، اشتغال فراوان خواهد شد و نه تنها برای مردم استان، بلکه برای بومیها هم کار ایجاد میشود که تاکنون صنایع به وظایف خود عمل نکردهاند.
همچنین صنایع باید برق مورد نیازشان را خودشان تولید کنند که این موضوع نیز اشتغال زاست و حتی برخی هم به تعهد خود برای ایجاد هنرستانهای جوار کارخانهای هم عمل نکرده اند.
معضل دوم وجود رانت و فساد در برخی ادارات و به ویژه صنایع غرب بندرعباس است و یکی از نمونههای آن واگذاری ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی بندر شهید رجایی است که شائبه فساد دارد و این سوال است که چرا طرح تحقیق و تفحص از سازمان بنادر و دریانوردی اجرایی نشد.
- شما به مشکل عدم شفافیت و فساد و رانت اشاره کردید اما در مدت هشت سال عضویت در شورای شهر که در دورههایی رییس این نهاد نیز بودید نتوانستید شهرداری را ملزم به ارائه فهرست املاک و دارایی هایش کنید، در این رابطه چه پاسخی دارید؟
اولین سال عضویت در شورا طرح شفافیت مالی اعضای شورا و شهرداری تهیه و تصویب شد و بخشی از داراییها و مزایدهها و مناقصهها هم روی سایت شهرداری آمد.
در حوزه رسانه هم در دهه هفتاد که ناظر امتحانات بودم گزارشی از تبعیض امکاناتی در مدارس کیش تهیه شد که در نتیجه آن سازمان منطقه آزاد ملزم به ساخت ۲ مدرسه در منطقه کم برخوردار جزیره کیش شد.
گزارشاتی نیز درباره سوءاستفاده در فروش کارخانه آلومینیوم المهدی منتشر شد که در نتیجه، این واحد صنعتی به بیت المال بازگشت.
نظر شما