به گزارش ایرنا، طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گلستان منتشر کرده نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری میتوانند با حضور در دفتر این خبرگزاری در گرگان و گنبدکاووس، برنامه های خود را ارایه کنند.
مهدی جمشیدی مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دارد و مدیریت فرودگاه شهدای کلاله، مهندس کنترل ترافیک هوایی خلبان شبیهساز رادار مرکز کنترل فضای کشور، عضویت در جامعه مهندسین مراقبت پرواز ایران و مسوولیت تیم عملیاتی مراقبت پرواز فرودگاههای استان از جمله سوابق وی است. وی با حضور در ایرنا و استفاده از فرصت تبلیغاتی که از سوی این خبرگزاری در اختیار وی و دیگر نماینده ها قرار گرفت به پرسشهایی پیرامون حوزه اختیارهای نماینده مجلس، کارکردهای این نهاد قانونگذار و مشکلات حوزه انتخابیه گنبدکاووس پاسخ داد.
ایرنا: هدف شما از حضور در صحنه انتخابات مجلس شورای اسلامی چیست؟
جمشیدی: با توجه به اینکه همه ما دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و دوست داریم کشورمان به بالاترین قله های پیشرفت دست پیدا کند، وارد این عرصه شدم.
تاکنون کارهای خوب و مفیدی در مجلس شورای اسلامی انجام شده اما مردم ما شایسته خدمت بهتر و بیشتر هستند.
با توجه به سوابق اجرایی در فرودگاه و اقدامات انجام شده، احساس کردم که میتوانم برای کشور کاری انجام دهم و اگر دید جهانی و بالاتر از حوزه انتخابیه باشد، می توانیم تغییر و تحولی در استان انجام داد.
مردم باید کسانی را انتخاب کنند که دیدگاه آنها بینالمللی باشد و اگر نمایندهای بین المللی فکر کند، استان را اصلاح میکند و اگر دیدگاه حوزه انتخابیه باشد شاید نتواند محله خود را هم اصلاح کند.
ایرنا: نظرتان را در خصوص اهمیت مجلس شورای اسلامی بیان کنید؟
جمشیدی: مجلس به عنوان مهم ترین رکن کشورما دارای بسیار اهمیت و جایگاه والایی است قطعا با مجلس توانمند و به جهت علمی کارآ و عملگرا میتوانیم به قلههای پیشرفت نزدیکتر شویم.
اگر مردم با انتخاب آگاهانه افرادی را به مجلس بفرستند که برای مهم ترین مسائل کشور، راهکارها و برون رفت هایی را ببینند قطعا مشکلات قابل حل است. برای نمونه، برای حل مشکلات اقتصادی، اگر افرادی را که دید کلان اقتصادی داشته باشند را انتخاب کنیم شاهد برون رفت کشور از این وضعیت خواهیم بود.
قطعا اگر افراد صالح در مجلس شورای اسلامی باشند و از حاشیه و رانتها دور باشند به نفع مردم خواهند بود.
ایرنا: برنامههای خود را در صورت حضور در مجلس بیان کنید؟
جمشیدی: شفافیت قوا یکی از نکاتی است که بنده به عنوان یکی از مشکلات کشور، آن را پیگیر خواهم بود.در صورت اجرای این طرح و تصویب آن مردم کاملا با مشکلات کشور آگاه شده و از رانت و ویژه خواری جلوگیری میشود به چه طرح و لایحه ای رای مثبت و منفی داده شده و علت و یا عدم حضور یک نماینده مجلس در این مساله چقدر بوده است؟
دیگر چالش در گلستان، نبود هماهنگی نهادهای اجرایی و دستگاههای اجرایی استان است. همیشه دغدغه داشتیم که چرا استانهای همجوار در خیلی از مسائل خود به صورت محکم و با اتحاد بالا پیگیری میکنند و آن را به سرانجام میرسانند.
کشاورزی، یکی از ظرفیتهای گلستان است و اجحاف زیادی در حق کشاورزان این خطه شده و با وجود کم آبی باید نهادهای اجرایی کمک کنند تا کشاورزان شرایط سخت را پشت سر بگذارند.
ما وقتی مدعی هستیم منابع آب زیر زمینی محدود است راهکار آن، تغییر نحوه و سبک آبیاری است.
وقتی کشاورزی می کنیم انتظار است، حاکمیت نیز در خرید محصولات کشاورزی کمک کند. در کشت پنبه یکی از معضلات، نخریدن تضمینی محصول است و کشت طلای سفید به این دلیل کم شده و کارخانه ها تعطیل یا نیمه تعطیل است.
توسعه همه جانبه فرودگاه گرگان به عنوان موتور محرکه استان، حمایت از منطقه آزاد اینچه برون با ظرفیت اشتغالزایی بالا، شتاب در پیگیری مجتمع پتروشیمی گلستان، برخورد با مراکز فساد و رانت خواری را از دیگر برنامه ها مهم خود برشمرد.
ایرنا : نکته پایانی خود را بیان کنید؟
جمشیدی : به مردم پیشنهاد میکنم برای رسیدن به فرد اصلح، سوابق افراد را به دقت بررسی کرده، صحبتهای آن ها را شنیده و عملکرد هایشان را نیزمورد بررسی قرار دهید.
در انتخاب دقت کنید چون کشور ما در شرایطی است که باید به حل مشکلات و برون رفت از آن کمک کنیم.
با حضور با شکوه و دوم انتخاب اصلح این دو باعث میشود مشکلات کشور حل یا تقلیل یابد و این نکته ای است که هم باید توجه کنیم.
تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از پنجشنبه سوم اسفند آغاز شد و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۸۲۹ نفر جمعیت و ۱۴ شهرستان شش حوزه انتخابیه و هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
حوزه انتخابیه گرگان و آققلا دو نماینده و حوزههای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، علیآبادکتول، رامیان و آزادشهر، گنبدکاووس و نیز حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه هر کدام یک نماینده دارند.
شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت فقط یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری یازدهم اسفند برگزار میشود.
نظر شما