۹ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۵۳
کد خبرنگار: 3090
کد خبر: 85398444
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

معلمان همدانی: با حضور پررنگ در انتخابات به خواسته های دشمن "نه" می‌گوییم

همدان-ایرنا- جمعی از معلمانی همدانی به نمایندگی از جامعه بزرگ فرهنگیان این استان اعلام کردند با حضور پررنگ در انتخابات در تعیین سرنوشت کشور سهیم خواهند شد و به دشمنان این مرز و بوم که مدت هاست در تلاش هستند تا حضور در پای صندوق های رای کمرنگ باشد "نه" می گویند.

به گزارش ایرنا، فرهنگیان به عنوان هدایتگر نسل آینده ساز کشور و قشر اثرگذار در تعلیم و تربیت جامعه در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری، نقش بی بدیلی در همبستگی ملی و تقویت مشارکت سیاسی جامعه برعهده دارند.

نقش فرهنگیان در این دوره از انتخابات برای امیدآفرینی، اقناع‌سازی و افزایش مشارکت اجتماعی و حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای بسیار حائز اهمیت است.

حضور پر رنگ معلمان در عرصه تبیین مباحث مرتبط به انتخابات و اثرات مشارکت اجتماعی در ساختن آینده جامعه، برای همه اقشار جامعه به‌ویژه دانش‌آموزان مهم است.

معلمان همواره در عرصه های مختلف و سرنوشت ساز به عنوان یک پایگاه اجتماعی تاثیرگذار که باید حضور فعالی در صحنه داشته باشند، بسترساز خلق حماسه های پرشور مردمی هستند.

چند از معلمان و فرهنگیان همدانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از چرایی حضور در انتخابات سخن گفتند.

ایرنا: حضور در انتخابات چرا با اهمیت است؟

فاطمه بیشه ای: انتخابات نقش تعیین کننده ای در سرنوشت کشور دارد، فرقی نمی کند انتخابات مجلس باشد یا ریاست جمهوری به هرحال همین که مردم تعیین کننده سرنوشت خودشان هستند بسیار مهم است، اگر آگاهانه و دقیق تصمیم بگیریم و همگی پای صندوق های رای بیاییم، هیچ کس نمی‌تواند بر اراده ملی ما فائق بیاید و هرچقدر مشارکت ملی بالاتر باشد، دشمنان ما نسبت به شکست دادن اراده ملی ناامیدتر خواهند بود، در واقع حضور ما در انتخابات یک نه به درخواست های دشمن خواهد بود.

مهریه برهانی: انتخابات این چهل و پنج سال اخیر ثابت کرده است که اگر ما خواهان موفقیت و پیشرفت مملکت اسلامی هستیم؛ باید فرد برنامه ریز و کاردان در راس امور باشد و روند پیشرفت و توسعه کشور را دنبال کند تا به نتیجه برسد که این مساله با رای های من و شما محقق می شود.

منصوره سرمد همدانی: ما به عنوان یک ایرانی در کشوری که مردم سالاری دینی حکم فرماست در تعیین سرنوشت خود و آینده فرزندانمان مشارکت داریم و این مشارکت حداکثری لازم است تا به پیشرفت کشور بی تفاوت نباشیم و در صورت بی تفاوت و عدم مشارکت نباید گلایه مندی و انتقادی وجود داشته باشد، بنابراین شرکت در انتخابات از وظایف ما است، از سویی دیگر دشمنان منتظرند ببینند وضعیت مشارکت ما در انتخابات چگونه است بنابراین وظیفه شرعی و دینی و میهنی ماست که پای صندوق های رای حاضر شویم.

معلمان همدانی: با حضور پررنگ در انتخابات به خواسته های دشمن "نه" می‌گوییم

ایرنا: راهکارهای افزایش مشارکت انتخاباتی از نظر شما چیست و چه پیشنهادی دارید؟

فاطمه بیشه ای: هرچقدر نمایندگان نظریات خود را شفاف و روشن ارائه کنند، مردم آنها را بهتر خواهند شناخت، اگر مردم بدانند با رای دادن احتمال تاثیر داشتن در شرایط اقتصادی وجود دارد، بیشتر مشارکت خواهند داشت، پس اگر تمرکز نامزدها فعالیت های اقتصادی باشد و این نکته را در تبلیغات خود علنی کنند، مردم اشتیاق بیشتری به مشارکت نشان خواهند داد.

مهریه برهانی: زمانی که مردم امید داشته باشند که جایگاه مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان منتخب مردم می تواند تحول آفرین باشد، افزایش انگیزه مردم برای حضور و مشارکت بیشتر در صحنه انتخابات را در پی دارد.

منصوره سرمد همدانی: یکی از راهکارهای افزایش انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات امیدآفرینی است، متاسفانه جوانان امروز اطلاعی از وضعیت زندگی در زمان طاغوت ندارند و اگر ترقی های کشور در ۴۵ سال اخیر در همه عرصه ها و نیز توسعه زیرساخت‌ها برای جوانان بازگو شود خیلی از نارضایتی های کنونی برطرف می شود.

ایرنا: چرا دشمن از حضور مردم در پای صندوق های رای هراس دارد؟

فاطمه بیشه ای: دشمنان ما بیشتر از هر چیزی روی نفاق و تفرقه ای که بین مردم هست مانور می دهند، آنها از شکافی که در اثر تلاطمات اقتصادی و فرهنگی بین مردم و مسئولان ایجاد شده سواستفاده می‌کنند، اگر شرکت در انتخابات جدی گرفته نشود، به آنها ثابت خواهد شد فعالیت‌های ایران ستیزی که تا کنون داشته اند، موفقیت آمیز بوده و تلاش خود را برای ضربه زدن به این نظام و این کشور مضاعف خواهند کرد.

مهریه برهانی: دشمن از حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای هراس داشته و دارد و امروز به این نتیجه رسیده‌ که برای مقابله با انقلاب و حفظ منافع خودشان باید بین امت و امام‌ امت فاصله بیندازند و با ایجاد یاس و ناامیدی در دل مردم همه تلاشش را برای جدا کردن امت و امام‌شان به کار می برد تا بتواند به هر طریقی مردم را از حضور گسترده در انتخابات دلسرد و بی‌رغبت کند.

منصوره سرمد همدانی: مستکبران از پیشرفت و ترقی و پیروزی کشور در هراس هستند زیرا منافع خود را در خطر می‌بینند و دشمن از طریق تهمت، دروغ، تخریب شخصیتی و با هر ترفندی سعی دارد مردم را از مشارکت در انتخابات برحذر دارد.

ایرنا: به نمایندگی از جامعه فرهنگی چه انتظارات و توقعاتی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی دارید؟

فاطمه بیشه ای: نماینده ای که متوجه اهمیت آموزش و پرورش باشد، یک نماینده شاخص است، بسیاری از نامزدها سخن از تغییرات و تحولات می گویند، اما نماینده موفق کسی است که در اقدامات خودش تلاش کند تا در راستای بهبود شرایط آموزش و پرورش گامی بردارد، من انتظار دارم نماینده ها از جدیدترین شیوه‌ها و سبک‌های آموزشی در سراسر جهان بهره‌مند شوند و سعی کنند استانداردهای موجود در سراسر جهان را در آموزش و پرورش ایران نیز جاری سازند.

مهریه برهانی: مهمترین انتظار مردم به خصوص قشر فرهنگی از یک نماینده مجلس صداقت و عمل به وعده ها، مردم داری، ندادن وعده های دروغ و رفع مشکلات اساسی از طریق قانون گذاری درست است و پیگیر موضوعات اصلی و حساس کشور باشد.

منصوره سرمد همدانی: نمایندگان مجلس وکیل مردم هستند و خواسته های مردم باید اولویت کاری آنها قرار بگیرد، تعهد، تقوی، دانش روز و آگاهی از مشکلات مردم از خصوصیات نماینده مجلس است و با احساس مسئولیت مشکلات مردم را به حداقل برساند.

به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند ماه جاری در سراسر کشور برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha