به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان اردبیل ، مجتبی تاجیک روز دوشنبه در نشست با اعضای سازمانهای مردمنهاد جوانان استان اردبیل اظهار کرد: سازمانهای مردمنهاد کارهای بزرگی را در حوزههای مختلف اجتماعی و فرهنگی انجام دادهاند که دستگاههای دولتی هم قادر به این امر نبودند.
وی ادامه داد: هماکنون ۱۶ دستگاه دولتی واحد مشارکتهای اجتماعی را فعال کردهاند و هر کدام از این دستگاهها برای خود و برای راهبرد کارهای خود دنبال ایجاد بخش خصوصی و ایجاد سازمانهای مردمنهاد هستند.
وی با بیان این که شبکههای تخصصی سازمانهای مردمنهاد در طرحهای ملی نقش عملیاتی دارند ، تصریح کرد: اصل گفت و گو از اصلیترین مسائل در حوزه جوانان است ، گفت و گویی که به نتیجه منجر شود و در حوزه مشارکت منجر به میدان آوردن جوانان شود چرا که نظام آموزشی ، نظام عملیاتی و نظام حمایتی سازمانهای مردمنهاد یک نظام به هم پیوسته است.
مدیرکل دفتر طرحهای ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان افزود: در تلاش هستیم موضوعاتی مانند اشتغال و کارآفرینی ، هویت و اوقات فراغت که در ذیل دفتر طرحهای ملی است را از طریق شبکهها پیش برده و ماموریتهای اجرایی را به روسای شبکهها واگذار و مرحله به مرحله پیشرفت کار را بررسی و نظارت کنیم.
وی با اشاره به تامین بودجه از دفتر طرحهای ملی و دفتر تخصصی شبکهها ، ادامه داد: بودجه شبکهها دیگر حمایتی نیست بلکه عملیاتی است و شبکهها در خصوص هزینهکرد آن باید دقت کنند.
تاجیک همچنین به مشکلات خانههای جوان استیجاری در استانها اشاره کرده و گفت: رویکرد جدید وزارت به خانههای جوان بر پرهیز از ابعاد فیزیکی این خانهها و استفاده از امکانات و ظرفیت دستگاههای دولتی در اجرای چهار محور اصلی ماموریت این خانهها شامل ارائه مشاوره ازدواج و اشتغال ارزان قیمت و رایگان ، ایجاد بستر فعالیتهای اجتماعی برای سمنها ، ایجاد بستر برای تعامل با مسئولان و بستر معرفی برنامههای کلی معاونت جوانان متمرکز شده است.
نظر شما