مجید غلامنژاد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امروز به دلیل سرما و یخبندان و وزش باد شدید، کامیون ها از طرف اقلیم کردستان عراق برای مبادله وارد مرز «کیله» این شهرستان نشدند و به همین دلیل کامیون ها در این طرف مرز هم نتواستند بار خود را تخلیه کنند.
وی اضافه کرد: روزانه بیش از ۱۸۰ کامیون شامل کالاهای صادراتی از جمله کاشی و سرامیک، تیرآهن، میلگرد، خشکبار، مصنوعات فلزی و پلاستیکی و میوه و تره بار به مقصد اقلیم کردستان عراق وارد بازارچه مرزی «کیله» میشوند.
مدیر گمرک سردشت در خصوص عدم امکان ورود و خروج مسافر در این مرز نیز گفت: امروز همچنین در «کیله» سامانه ثبت گذرنامه نیز قطع شده بود و به همین دلیل امکان ورود و خروج مسافران در این مرز وجود نداشت.
وی ضمن قدردانی از صبر و تحمل مسافران ابراز امیداواری کرد پس از برطرف شدن این مشکل، ضمن اطلاع رسانی در رسانه های رسمی، کار تردد مسافران در این مرزی به زودی از سر گرفته میشود.
به گزارش ایرنا، بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد و این بازارچه مرزی سال گذشته به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیأت دولت به تصویب رسید و روزانه بیش از ۵۰۰ نفر در این بازارچه مرزی امرار معاش میکنند.
مرز کیله تا سردشت ۱۸ کیلومتر و تا شهر قلعهدیزه عراق ۱۷ کیلومتر مسافت دارد و این فاصله کمترین مسافت بین ۲ شهر مرزی در غرب کشور و از دیگر مزیتهای این مرز است.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته، این شهرستان مرزی دارای ۲ بازارچه مرزی مصوب «کیله» و «اشکان» در طول مرز با اقلیم کردستان عراق است.
نظر شما