اسدالله محسن زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به اینکه منطقه مغان یکی از قطبهای مهم کشاورزی و دامپروری در کشور است، تنها راه نجات آن از مشکلات و مسائل موجود، احیا و سر و سامان دادن به صنعت کشاورزی و تولیدات مربوط به این حوزه است.
وی افزود: در این راستا یکی از بزرگترین مشکلات منطقه یاد شده، تامین آب شرب و آب کشاورزی است و متاسفانه طی سالهای اخیر با توجه به استمرار خشکسالی و کمبود بارشها، منابع آب دچار فقر شدید شده است.
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار خاطرنشان کرد: در گذشتههای نه چندان دور، در اراضی حاصلخیز دشت مغان در شمال استان اردبیل دو نوبت بهاره و پاییزه کشت انجام می شد. اما امروز به علت کمبود آب، کشت یک نوبته هم در معرض خطر قرار گرفته است و اگر خشکسالی ادامه یابد، احتمال محدودیت در کشت یک نوبته نیز وجود دارد.
مدیرعامل سابق شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان درباره برنامههای مدون خود برای تامین آب پایدار و توسعه کشت و زرع در منطقه مغان گفت: با رونق و توسعه کشاورزی و تولیدات مربوط به آن در منطقه مغان، علاوه بر ایجاد اشتغال برای جوانان و کاهش قابل توجه بیکاری، اقتصاد و بازار منطقه و استان نیز متحول خواهد شد و کسب و کارهای خرد و بومی به صورت زنجیره مشاغل رونق خواهد یافت.
وی وجود و فعالیت دو کشت و صنعت در منطقه مغان استان اردبیل را نشانگر ظرفیتهای قابل توجه منطقه در حوزههای کشاورزی و تولید برشمرد و افزود: تردیدی نیست که با عملیاتی شدن برنامههای مدون و مطالعه شده، حقوق و مزایای کارکنان و فعالان در هر دو مجموعه کشت و صنعت مغان و پارس افزایش خواهد یافت.
محسن زاده ادامه داد: در صورت کسب رای مردم شهرستان های پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز و جعفرآباد مغان در مجلس شورای اسلامی، ساماندهی قراردادهای کارکنان این دو مجموعه را در دستور کار قرار خواهم دارد و قراردادهای کاری یک ماهه، دوماهه، سه ماهه و ۶ ماهه در این مجموعه ها برچیده خواهد شد
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز مغان گفت: علاوه بر این برای تامین مسکن و زمین مورد نیاز کارکنان و کارگران کشت و صنعت مغان و پارس، برنامه و راهبرد مدونی تهیه کردهام که امکان تامین زمین و مسکن مناسب برای آنها میسر خواهد شد.
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار با تاکید به اینکه مردم با دقت در کارایی نامزدها و سوابق متناسب با منطقه مغان، دست به انتخاب نامزد اصلح بزنند، اظهار کرد: با توجه به تحصیلاتم در حوزه کشاورزی و سابقه حدود ۳۰ سال فعالیت در امور عشایری، منابع طبیعی و آبخیزداری و جهاد کشاورزی پارس آباد به دنبال این هستم سوابق خود را در فرایند قانونگذاری در این بخشها به کار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات کشاورزی مغان که ارتباط مستقیم با امنیت غذایی کشور و منطقه دارد، تامین آب پایدار برای کشاورزی است و در این زمینه مهار آبهای مرزی و تکمیل شبکههای پایاب سد خداآفرین را پیگیری خواهم کرد.
محسن زاده یادآورشد: در حال حاضر حدود ۱۲۰ میلیون متر مکعب آب به علت فرسودگی شبکه هدر میرود در صورتی که با نوسازی و اصلاح شبکه این میزان آب می تواند صرف تولید محصولات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی در کشور شود.
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار تامین آب پایدار برای قشلاقات منطقه مغان را از دیگر اولویتهای خود ذکر کرد و گفت: با توجه به افزایش هزینههای عشایر در حال حاضر شاهد ترک دامداری از سوی عشایر منطقه هستیم به نظر می رسد گره گشای از مشکلات عشایر مستلزم توجه و برنامه ریزی در سطح ملی است و من این موضوع را در صورت کسب رای مردم پیگیری خواهم کرد.
به گزارش ایرنا، مهلت تبلیغات ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری چند روز پیشتر، از چهارشنبه ۲۵ بهمنماه آغاز شده است و تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از سوم اسفندماه آغاز شده و تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ۱۰ اسفندماه ادامه دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب هفت نماینده مجلس شورای اسلامی و دو نماینده مجلس خبرگان رهبری برگزار می شود.
استان اردبیل با پنج حوزه انتخابیه هفت نفر نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که سه نفر آنها از حوزه انتخابیه شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین و چهار نفر دیگر نیز از حوزه انتخابیه شهرستان گرمی و انگوت (یک نماینده) ، حوزه انتخابیه شهرستان مشگینشهر (یک نماینده) ، حوزه انتخابیه شهرستانهای خلخال و کوثر (یک نماینده) و نیز حوزه انتخابیه شهرستانهای پارسآباد، بیلهسوار و اصلاندوز (یک نماینده) انتخاب خواهند شد.
بنابر اعلام ستاد انتخابات استان اردبیل، یک هزار و ۳۸۰ صندوق شهری و روستایی برای اخذ رای در نقاط مختلف این استان پیشبینی شده است و حدود ۳۰ هزار نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی در فرایند برگزاری انتخابات پیشرو مشارکت دارند.
استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر(بر اساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵)، در این دوره از انتخابات بیش از یک میلیون نفر واجد شرایط رای دادن دارد.
نظر شما