نامزد مجلس: بازتر شدن فضا برای حضور افراد مطالبه گر، مشارکت در انتخابات را بالا می برد

تبریز - ایرنا - نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه حضور افراد مطالبه گر در جامعه و بازترشدن فضا برای آنها، موجب افزایش مشارکت در انتخابات می شود.

به گزارش ایرنا، حبیب حسینقلی زاده روز چهارشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی و استفاده از فرصت تبلیغاتی فراهم شده از سوی این خبرگزاری برای نامزدهای انتخاباتی، در پاسخ به سوالات خبرگاران ایرنا و در تشریح اهداف حضورش در این انتخابات و بیان برنامه های منطقه ای و ملی خود، اظهار کرد: افراد جامعه باید مطالبه گر باشند و برای تحقق مطالبه های خود، به نامزدهایی رای بدهند که توان اجرای آنها را داشته باشند.

وی بر اصل و اهمیت صداقت در گفتار و رفتار نامزدهای انتخاباتی تاکید کرد و گفت: اگر نامزدها، این ویژگی را رعایت کنند به طور یقین، مردم هم مثل همیشه پای کار خواهند بود و با حضور در شعب اخذ رای، حماسه آفرینی خواهند کرد.

حسینقلی زاده اضافه کرد: پس از حضور حداکثری، انتخاب اصلح و شایسته مهم ترین نکته ای است که رای دهندگان باید به آن توجه کنند و با انتخاب افرادی که در بین مردم هستند و مشکلات را دیده و درک کرده اند، راه را برای این افراد و رفع این مشکلات هموارتر کنند.

کارخانه ها و واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی فرسوده هستند

این نامزد انتخاباتی با اشاره به اهم مشکلات استان در زمینه های اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی و اجتماعی، گفت: بسیاری از مشکلاتی که گریبانگیر استان شده با مقوله اقتصادی در ارتباط مستقیم است و این مشکلات اقتصادی به فرسوده بودن ماشین آلات در واحدهای تولیدی و به روز نبودن آنها برمی گردد.

حسینقلی زاده ادامه داد: بیشتر این کارخانه ها به دلیل کهنه بودن ماشین آلات، محیط زیست و هوا را آلوده می کنند که افزایش بیماری و فشار بر اقتصاد خانواده از تبعات آن است ضمن اینکه به همین دلیل، بازدهی کارخانه ها پایین می آید در نتیجه مدیران کارخانه ها برای جلوگیری از ورشکستگی و ضرر و زیان، نیروی کار و تولید را تقلیل می دهند که به اقتصاد ضربه می زند.

وی به مشکلات زیست محیطی نیز اشاره کرد و گفت: ایراد بزرگی که به دانشگاه های علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان وارد است، عدم ورود در این حوزه است، آمار سرطان در استان به دلیل مشکلات زیست محیطی از جمله خشکی دریاچه ارومیه بالاست و افراد زیادی پس از ۳۰ سال کار و بازنشستگی، تمام دارایی خود را صرف درمان می کنند.

وی با بیان اینکه حوزه زیست محیطی استان اصلا قابل تعریف نیست، گفت: نمایندگان مردم باید رسیدگی به این موضوع و پیگیری آن را در برنامه ها و اولویت خود قرار دهند و نسبت به رفع بحران خشکی دریاچه ارومیه که عامل مهمی در تشدید برخی بیماری هاست، اقدام لازم را انجام دهند.

بازتر شدن فضا برای حضور افراد مطالبه گر، مشارکت در انتخابات را بالا می برد

آموزش و درمان فقط در شعار رایگان است

حسینقلی زاده به اهمیت مخوضوع آموزش و پرورش و سلامت مردم تاکید کرد و گفت: به رغم اینکه در قانون، این دو مقوله و فراهم کردن اجراییات آنها رایگان عنوان شده اما برای مردم هزینه بر شده است.

وی ادامه داد: نماینده مجلس باید بر اجرای قانونی که در این ارتباط وضع شده تاکید و پافشاری کند زیرا در جامعه امروز، این دو مورد بیشتر درآمدهای مردم را می بلعد.

هرکجا دچار مشکل شدیم قیمت ها را افزایش دادیم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی تبریز، آذرشهر و اسکو، گفت: در ادوار گذشته، هرجا دچار مشکل شدیم برای رفع آن، قیمت ها را بالا بردیم که نتیجه آن فشار بیشتر به مردم بوده است، در حالیکه راه مقابله با قاچاق و تورم، بالا بردن ارزش پول رایج ملی است.

حسینقلی زاده ادامه داد: تازمانیکه فکری برای این مشکل اندیشیده نشود و پول ملی در مقابل دلار، ارزش خود را از دست بدهد، با تورم و افزایش قیمت مواجه خواهیم بود و مردم به رفاه نخواهند رسید.

تلفات جاده ای بازدارنده جوانی جمعیت است

وی با اشاره به تلفات ۲۰ هزار نفری سالانه در جاده های کشور، گفت: اگر به دنبال افزایش جمعیت جوان در کشور هستیم باید راهکاری عملی ارایه دهیم و از تولید و ورود خودورهای ناایمن به جاده های کشور جلوگیری کنیم.

حسینقلی زاده افزود: البته مقابله با مافیای خودرو در کشور که ادعا می شود وجود ندارد، بسیار مهم است این خودروسازان با تولید خودروهای بی کیفیت و فروش آن به قیمت های بالاتر به مردم، با جان و مال مردم بازی می کنند.

وی ادامه داد: افزایش تلفات جاده ای که بیشتر از ناایمن بودن خودروهاست، هزینه های بسیاری به کشور تحمیل کرده و جوانی جمعیت در ایران را تهدید می کند.

شبکه بهداشت و درمان کشور دچار ایراد است

حسینقلی زاده بهبرخی نواقص و ایرادهای شبکه بهداشت و درمان کشور اشاره کرد و گفت: این شبکه در کشور دچار ایراد است و بسیاری از تجهیزاتی که در این حوزه وارد می شود با موقعیت جغرافیایی مناطق کشور همخوانی ندارد.

وی ادامه داد: همچنین کادر درمان به دلیل عادلانه نبودن نظام پرداخت حقوق ها، سال هاست که در حال مهاجرت از کشورند و تاکنون اقدامی برای جلوگیری از این پدیده صورت نگرفته است و کشور روز به روز از افراد متخصص در این حوزه خالی تر می شود.

جلوی خام فروشی باید گرفته شود

این نامزد انتخاباتی با بیان اینکه مس سونگون یکی از قطب های مهم اقتصادی در کشور است گفت: متاسفانه، خام فروشی در این مجتمع، مانع از تاثیرگذاری آن در اقتصاد منطقه شده و تولیدات آن در جاهای دیگر فرآوری شده و ارزشمند می شوند.

حسینقلی زاده افزود: نمایندگان استان باید به این مورد و دیگر موردها مشابه، توجه کنند و با وضع قوانین و فراهم کردن زمینه ها و منابع لازم برای ایجاد صنایع پایین دستی در معادن بزرگ استان، از خام فروشی محصولات، جلوگیری کنند.

حبیب حسینقلی زاده با کد انتخاباتی ۴۱۸، نامزد انتخاباتی از حوزه تبریز، آذرشهر و اسکو است و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت برنامه ریزی بوده و در حال حاضر دانشجوی دکترای برنامه ریزی آموزشی است.

به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یازدهم اسفند جاری برگزار می شود.

آذربایجان شرقی ۱۹ کرسی در مجلس شورای اسلامی و پنج عضو در مجلس خبرگان رهبری دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha