به گزارش ایرنا، حسین ظفری در تشریح آخرین وضعیت سیل سیستان و بلوچستان افزود: حدود ۱۹ هزار هکتار از اراضی استان تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته است که شامل زیرساخت های حیاتی می شود.
وی با بیان اینکه سیل به مهم ترین بخش زیرساختی استان به خصوص شبکه برق ، مخابرات و جاده ها خسارت وارد کرده است افزود: ۳۰ راه مواصلاتی در چند روز گذشته مسدود شد که تمامی آنها بازگشایی شد.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه ۴۱ روستا بر اثر سیل با قطعی برق مواجه شده بودند گفت: با تلاش نیروهای شبکه توزیع، بر ۳۱ روستا به مدار بازگشتن و ۱۰ روستای دیگر نیز با نوسانات برق مواجه هستند که در تلاش هستیم به شرایط ثابت بازگردانیم.
ظفری توضیح داد: بر اساس برآوردهایی اولیه براثر سیل حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت وارد شدند که عمدتا در جنوب استان به خصوص چابهار، قصر قند، نیک شهرو دشتیاری بوده است.
به گفته او، مجدداً نیز هواشناسی کشور برای مناطق جنوب غربی هشدارهای سطح نارنجی اعلام کرده که پیش بینی می شود در این مناطق بار دیگر با طغیان رودخانه، سیل و آبگرفتگی معابر مواجه باشیم.
وی اعلام کرد: به همین دلیل به دستگاههای امدادی و سپاه و ارتش هشدار داده شد و استانهای همجوار مانند خراسان جنوبی، کرمان و هرمزگان در وضعیت آماده باش کامل قرار گرفتند.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از توزیع بسته های غذایی و سهمیه آرد به منطقه اشاره کرد و افزود: تمامی نیروهای امداد و استانهای معین نیز در شرایط اضطراری قرار دارند و تمامی نیازهای امدادی نیز به منطقه ارسال شده است.
نظر شما