مرضیه یونسی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: هر ساله با نزدیکی به ایام عید و خریدهای مردم شاهد برگزاری گشتهای مشترک بودهایم اما امسال به دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان این گشتها با حساسیت و جدیت بیشتری برگزار میشود.
وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس سازمان تعزیرات حکومتی مبنی بر اینکه "سازمان تعزیرات حکومتی حلقه آخر نظارت بر بازار یا همان رسیدگی به تخلفات را به عنوان مأموریت در دستور کار دارد و در مقررات و آئین نامهها اساساً مأموریت بازرسی بر بازار و کشف تخلفات از مأموریتهای سازمان تعزیرات حکومتی نیست و براساس ابلاغ دولت مسؤولیت اصلی نظارت بر بازار و بازرسی و کشف تخلفات بر عهده سازمان حمایت گذاشته و تاکید شد تا همه موضوعات این چنینی به سازمان حمایت سپرده شود" افزود : با برنامه ریزی به عمل آمده رؤسای شعب ما به صورت جهادی در قالب گشتهای مشترک و با کمک و همراهی بازرسان سازمان حمایت و سایر دستگاهها در بازارهای عمده و خرده حضور خواهند داشت.
یونسی گفت : انتظار داریم شهروندان در راستای حقوق خود پای کار باشند و به محض رویت تخلفات صنفی ، وظیفه قانونی خود دانسته گزارش کنند.
وی افزود: شماره تلفن ۳۲۵۲۴۳۳۳ و سایت سازمان آماده دریافت گزارش تخلفات صنفی است.
وی تعداد پرونده های وارده به این اداره کل در ۱۰ ماه سال جاری تاکنون را ۱۲ هزار و ۲۱۳ فقره عنوان کرد و گفت: واحدهای متخلف در این مدت ۲۳ هزار میلیارد ریال جریمه شدند.
یونسی افزود: عدم درج قیمت با ۲ هزار و ۵۷۸ پرونده، گران فروشی با ۲ هزار و ۷۱، عدم اجرای تکالیف صنفی با هزار و ۲۷۳ و تقلب با ۹۱۹ فقره پرونده در صدر تخلفات قرار دارند.
وی اظهار کرد: گروه های گشت مشترک تعزیرات در قالب هزار و ۵۰ نفر طی ۱۰ ماهه امسال روانه بازار شدند و ۹ هزار و ۵۶ مورد بازرسی انجام دادند که نتیجه آن تشکیل ۲ هزار و ۷۴۳ پرونده تخلف بود.
نظر شما