حسن عبدلیان پور روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اسناد، مختصات و همه مشخصات فنی این ساختمان ها در سه کتابچه به مراجع قانونی و مسوولان مرتبط اعلام شده است تا اگر در آینده حادثه ای روی داد، پاسخگویی داشته باشند.
وی گفت: برخی از این مراکز تجاری ناایمن در مناطق قدیمی تهران با سازه های قدیمی و ناایمن قرار دارند، برخی شهرداران مناطق تهران براساس مستندات این کتابچه ها، به اسناد ارائه شده رجوع کرده و از فعالیت این مراکز فرسوده جلوگیری می کنند.
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه بیان داشت: پس از ارائه اسناد به مسوولان، آنان به این کتابچه ها توجه مثبتی داشته اند و در حقیقت این اسناد که با کار کارشناسان این نهاد جمع آوری شده، کار کارشناسی نهادهای مربوط را آسان و فرایندهای کارشناسی را کوتاه تر کرده است.
عبدلیان پور، گسترس حقوق عامه را از وظایف مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه دانست و گفت: بعد از حوادث "متروپل" و "پلاسکو"، رهبر معظم انقلاب بر جلوگیری از تکرار چنین حوادثی تاکید کردند، لذا مرکز وکلا وظیفه خود دانست که در این زمینه وارد میدان شود و بر همین اساس تشکیلاتی ملی در سطح همه استانها در زمینه شناسایی ساختمان های پرترد و ناایمن تشکیل شد.
وی افزود: براساس اطلاعات دریافتی به طور میانگین در هر استان حدود ۶ ساختمان ناایمن و پرتردد شناسایی شده که البته در تهران شمار این ساختمان ها دست کم ۴۰ مورد و در شهر مشهد سه ساختمان بوده است.
نظر شما