به گزارش ایرنا، کریم عاقل وند روز یکشنبه در دیدار اعضای بلند پایه اتحادیه «حق ایش» ترکیه و جامعه کارگری کشور از تراکتورسازی تبریز، افزود: با وجود تحریم های ظالمانه غرب ضد ایران و اعمال انواع محدودیت های مالی در سطح بین المللی، شرکت تراکتورسازی ایران با تمام توان و امکانات خود برای توسعه تولیدات و تنوع بخشی به محصولات تلاش کرده است و توانسته به موفقیت های چشم گیری دست یابد.
وی صادرات به کشورهای اروپایی همچون آلمان، فرانسه، ایتالیا، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای مختلف آفریقایی و همچنین پاکستان، افغانستان و چندین کشور جهان را از جمله موفقیت های مهم در شرایط تحریمی عنوان و اظهار کرد: تراکتورسازی تبریز در حقیقت نگین صنعت ایران است که آثار و مزیت های آن در ابعاد مختلف اقتصادی کشور نمایان است.
عاقل وند با اعلام اینکه اکنون ۹۵ درصد ساخت انواع تراکتور در ایران داخلی سازی شده است، یادآور شد: پنج درصد از نیازهای کارخانه نیز نه به دلیل نبود امکانات داخلی که بیشتر به علت با صرفه بودن واردات از خارج کشور تامین می شود.
وی حمایت از تعداد ۹۸۰ شرکت داخلی که پیشتر این آمار حدود ۴۰۰ شرکت بود را از مزیت های بزرگ مجتمع تراکتورسازی ایران یاد کرد و ادامه داد: اگر تحریم های ظالمانه و غیر منطقی ضد ایران اعمال نمی شد، این شر'کت توانایی صادرات سالانه بیش از ۶۰ هزار دستگاه تراکتور به اقصی نقاط جهان را داشت.
عاقل وند تعداد کنونی صادرات تراکتور به کشورهای مختلف را چهار هزار و ۵۰۰ دستگاه اعلام و اضافه کرد: قیمت و کیفیت تراکتورهای تولید شده در ایران قابل رقابت با تولیدات و محصولات جهانی است و استقبال از محصولات ایرانی در کشورهای مختلف موید این مطلب است.
وی تغییر سیاست کاری مجتمع صنعتی تراکتورسازی ایران در ۲سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: بر این اساس ۵۰ درصد فعالیت ها به تولید تراکتور و ۵۰ درصد نیز به تامین قطعات، ابزارآلات، کامیونت و قطعات ریخته گری اختصاص دارد.
عاقل وند تولید ۷۲ هزار تن قطعات ریخته گری در سالجاری را یکی از موفقیت های مهم در راستای تغییر سیاست های تراکتورسازی تبریز اعلام کرد و افزود: این شرکت تنها واحد تولیدی در ایران است که ۲۴۰ نمایندگی فعال در اقصی نقاط ایران دارد.
به گزارش ایرنا، معاون بینالملل خانه کارگر ایران نیز در این بازدید توجه به اقتصاد پایدار را از اصول بسیار مهم توسعه کشورها دانست و گفت: باید توجه داشت که نیروی انسانی موتور محرکه اقتصاد هر کشوری است و باید متناسب با چنین جایگاهی به آنها ارزش قایل شد.
محمد حمزهای توسعه روابط بین الملل اتحادیه های کارگری را یکی از اولویت های کاری خانه کارگر ایران بیان و اظهار کرد: بر این اساس مراودات و همکاری های دوجانبه با کشور دوست و همسایه ترکیه را در دستور کار قرار داده ایم و دعوت از سایر اتحادیه ها به ایران نیز تداوم خواهد داشت.
وی تعامل و هماهنگی با سندیکاهای مختلف کارگری را لازمه توسعه و رونق اقتصادی و زمینه ساز احقاق حقوق کارگران در کشورهای مختلف بیان کرد و ادامه داد: سفرهای دوجانبه بین خانه کارگر ایران و شاخه تبریز و حق ایش ترکیه نیز بر همین مبنا تعریف و اجرایی می شود.
دبیر خانه کارگر تبریز نیز در این دیدار با اشاره به اینکه تعداد بیش از پنج هزار نفر کارگر در مجتمع تراکتورسازی تبریز اشتغال دارند، گفت: از این تعداد حدود ۲ هزار نفر در خانه کارگر تبریز عضو هستند که از امکانات و تسهیلات رفاهی این مجموعه در طول سال بهره مند می شوند.
کریم صادق زاده نیروی انسانی را مهمترین عامل توسعه و پیشرفت کشور خواند و با تاکید بر حمایت از این قشر، ادامه داد: پیشرفت های کنونی تراکتورسازی در حوزه صادرات مرهون زحمات شبانه روزی کارگران است.
هیات اقتصادی و کارگری حق ایش ترکیه در سفر ۲ روزه به تبریز از واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی و خانه کارگر تبریز بازدید کرده و در نشست مشترک با کنفدراسیون کارگری ایران شرکت کردند.
اتحادیه کارگری حق ایش بزرگترین تشکل کارگری ترکیه و یکی از سندیکاهای طرفدار دولت حاکم این کشور است.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه و ۲ نمایندگی در خارج از کشور فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.
نظر شما