به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور روز یکشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان مازندران در ساری، افزود: مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط باید با بسیج امکانات و بهره گیری از ظرفیت های موجود، در راستای این مطالبه جدی مردم اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی از عمده مشکلات موجود در راستای تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم را در شبکه توزیع عنوان کرد و اظهار داشت: مشاهدات نشان می دهد که شبکه توزیع کالا در استان با مشکل مواجه است و دستگاه های نظارتی باید باجدیت پای کار بیایند
ظارت داشته باشند.
حسینی پور بر لزوم روند نظارت بر توزیع کالاهای اساسی مردم در آستانه ماه مبارک رمضان و همچنین بازار شب عید استان تاکید کرد و گفت که باید اطمینان حاصل شود که در شبکه توزیع کالا، انحرافی ایجاد نمی شود.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه، همه ساله در ایام تعطیلات، شبکه بازار استان به علت وجود مسافران و گردشگران دچار به هم ریختگی می شود، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد تا تمام کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، از ثبات قیمتی متاسبی برخوردار باشد.
حسینی پور در بخش دیگر سخنان خود بر لزوم افزایش نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در آستانه ماه مبارک رمضان و همچنین بازار شب عید استان تاکید کرد و افزود: با متخلفان و اخلاگران اقتصادی باید برابر قانون به شدت برخورد شود.
وی با عنوان اینکه افزایش خودسرانه قیمت کالاها، به امنیت سرمایه گذاری در این استان ضربه وارد می کند، اظهار کرد: اتحادیه ها باید نسبت به نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در آستانه ماه ملارک رمضان و همچنین بازار شب عید اهتمام بیشتری داشته باشند.
استاندار مازندران تاکید کرد که در راستای تنظیم بازار استان و ایجاد ثبات قیمتی کالاها، مسئولان موظف به ارایه گژارش قیمت کالا به صورت روزانه هستند.
حسینی پور تصریح کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی و افزایش نظارت و بازرسی، با واحدهای صنفی متخلف برابر قانون به شدت برخورد شود.
وی با عنوان اینکه چند گانگی در قیمت یک کالا در مازندران باید برچیده شود، بیان کرد: پروانه واحدهای صنفی متخلف نیز در صورت تکرار تخلفات باید باطل شود.
استاندار مازندران از اقشار مختلف مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف واحدهای صنفی، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن گویای ۱۲۴ اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.
مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، حدود ۱۱ درصد ارزش افزوده و هفت درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
همچنین طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
نظر شما