یک هزار و ۱۳۵ پرونده تخلف در پلیس امنیت اقتصادی آذربایجان شرقی تشکیل شده است

تبریز- ایرنا- فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: امسال یک هزار و ۱۳۵ پرونده تخلف اقتصادی در استان به ارزش چهار هزار و ۲۰۶ میلیارد و ۵۹۰ میلیون ریال تشکیل شده است.

به گزارش ایرنا، سردار علی محمدی روز دوشنبه در نشست خبری پایان سال با خبرنگاران و ارایه گزارش عملکرد یکساله پلیس در آذربایجان شرقی اظهار کرد: یک هزار و ۲۳۹ نفر در این ارتباط دستگیر شده اند.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی در ادامه ارایه عملکرد پلیس امنیت اقتصادی گفت: تشکیل ۲۱۹ پرونده و دستگیری متهمانی در این ارتباط در گمرک های جلفا و نوردوز از دیگر فعالیت های پلیس امنیت اقتصادی در آذربایجان شرقی است که در این خصوص ارزش پرونده های تشکیل شده، ۵۵۰ میلیارد ریال است.

آذربایجان شرقی در ردیف استان های خشن/ متلاشی شدن ۶۵۳ باند در سالجاری

سردار محمدی همچنین از بالا بودن رتبه استان در نزاع دسته جمعی و رفتارهای خشن استان در کشور خبر داد و گفت: تلاش نیروی انتظامی در استان فراهم کردن محیطی امن برای شهروندان است و همکاری مردم با پلیس، رسیدن به این هدف را آسان تر می کند.

شعار امسال نیروی انتظامی، "آرامش و امنیت در بهار قرآن و طبیعت" نامگذاری شده و پلیس تلاش دارد تا با تلاش شبانه روزی، این شعار را عملی کند.

وی با بیان گزارش عملکرد یکساله پلیس در استان، گفت: خوشبختانه آمار سرقت در استان در مقایسه با سال قبل تغییر نکرده در مقابل آمار کشفیات ۲ درصد رشد داشته و هشت هزار سارق دستگیر و تحویل مقام های قضایی شدند.

وی ادامه داد: همچنین ۶۵۳ باند در سالجاری از سوی پلیس شناسایی و متلاشی شده که نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش یافته است.

محمدی با بیان اینکه سرقت از اماکن خصوصی به دلیل سهل انگاری صاحبان این اماکن بیشتر وقت پلیس را می گیرد، افزود: عدم ایمن سازی و نصب دوربین و رها کردن خانه باغ ها، این اماکن را در ردیف سرقت های آسان قرار داده در صورتی که رعایت نکات ایمنی و نصب تجهیزات بازدارنده، می تواند از وقوع این سرقت ها جلوگیری کند.

وی به بالا بودن رتبه آذربایجان شرقی در زمینه کلاهبرداری نیز اشاره کرد و گفت: آگاه سازی مردم برای کاهش آمار کلاهبرداری در استان ضروری است زیرا به دلیل سوق معاملات به فضای مجازی، بیشتر مردم در معرض کلاهبرداری قرار دارند.

وی با بیان اینکه شاهد وقوع جرایم در فضای مجازی به دلیل ناآگاهی مردم هستیم، گفت: نبود اطلاعات در این زمینه، موجب رشد تخلفات و جرایم در این فضا از قبیل برداشت های غیرمجاز اینترنتی، کلاهبرداری رایانه ای و سرقت هستیم که با تلاش پلیس فتا، در سالجاری یک هزار و ۶۶۶ نفر در این زمینه دستگیر شدند.

سردار محمدی همچنین از افزایش ۲۵ درصدی متلاشی شدن باندهای مواد مخدر در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: میزان کشفیات نسبت به سال قبل تغییر نکرده و میزان شیوع اعتیاد در استان نیز پایین بوده و در رتبه بیست و هشتم قرار داریم.

یک هزار و ۱۳۵ پرونده تخلف در پلیس امنیت اقتصادی آذربایجان شرقی تشکیل شده است

وی همچنین به توقیف و ضبط ۸۹۸ خودروی شوتی در استان نیز اشاره کرد و افزود: پلیس با هرگونه اقدامی که امنیت جانی مردم و اقتصاد کشور را به خطر بیاندازد به طور قاطع برخورد خواهد کرد.

تماس با فوریت های پلیس هشت درصد افزایش دارد

محمدی به تعداد تماس های مردمی با فوریت های پلیس در سالجاری اشاره کرد و گفت: در این مدت ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار تماس با این مرکز صورت گرفته که نسبت به سال قبل هشت درصد بیشتر شده است.

وی از رشد هفت درصدی تماس های منجر به عملیات نیز خبر داد و افزود: در سالجاری ۹۹۱ هزار و ۳۰۸ تماس تلفنی مردمی با ۱۱۰، منجر به عملیات و یک میلیون و ۱۸۵ هزار و ۸۹۹ تماس نیز به راهنمایی پلیس مربوط بوده است.

وی از افزایش آمار تلفات تصادفات درون شهری و برون شهری در استان ابراز گلایه کرد و گفت: اقدام هنجارشکنانه در رانندگی، رفتار غیرمتعارف و خارج از قانون ، موجب بروز برخی تصادفات در داخل شهرها می شود که غیرقابل درک هستند از این رو، باید فرهنگ سازی کنیم که نقش رسانه های در این زمینه، بسیار مهم است.

امکانات و تجهیزات کنترلی نیروی انتظامی در تبریز بسیار کم است

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از کم بودن امکانات و تجهیزات کنترلی نیروی انتظامی در تبریز خبر داد و گفت: این امکانات قابل مقایسه با دیگر کلانشهرها نبوده و همکاری دستگاه ها برای جبران این کمبود ضروری است.

محمدی ادامه داد: شهرداری ها و ادارات حمل و نقل جاده ای باید در زمینه تجهیز خیابان ها به دوربین های کنترلی، در کنار پلیس باشند زیرا پلیس به تنهایی این توان را ندارد.

۴۰۹ اراذل و اوباش در آذربایجان شرقی دستگیر شدند

محمدی با بیان اینکه مقابله با اراذل و اوباش یکی از اولویت های پلیس است، گفت: پلیس با تمام توان و بدون ملاحظه، مقابل این افراد ایستاده و در این راستا، ۴۰۹ نفر از اراذل و اوباش استان که امنیت جانی و مالی مردم را به خطر انداخته بودند دستگیر شدند ضمن اینکه چند نفر دیگر نیز احضار شده و تذکر گرفتند.

وی ادامه داد: در زمینه نظارت بر اماکن نیز، ۱۸ هزار و ۱۸۰ مورد نظارت بر اماکن صورت گرفته که منجر به کشف یک هزار و ۹۲۲ مورد تخلف شده است.

مردم به شادی معقول روی بیاورند

فرمانده انتظامی استان به جشن های چهارشنبه آخر سال و برخی رسم های غلط اشاره کرد و گفت: مردم به جشن های معقول روی بیاورند و تماشاگر رفتارهای ناهنجار نباشند.

محمدی گفت: پلیس با شادی بدون خسارت مشکلی ندارد و به دنبال آرامش و امنیت مردم است که امیدوارم مردم با رعایت توصیه های پلیس، در کاهش خسارات و آسیب های چهارشنبه سوری همکاری کنند.پلیس با شادی بدون خسارت مشکلی ندارد و به دنبال آرامش و امنیت مردم است که امیدوارم مردم با رعایت توصیه های پلیس، در کاهش خسارات و آسیب های چهارشنبه سوری همکاری کنند.

تمهیدات لازم برای ماه مبارک رمضان و مسافران نوروزی اندیشیده شده است

محمدی به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز اشاره کرد و گفت: تمهیدات لازم در این زمینه و برخورداری مسافران نوروزی از خدمات رستوران ها و مکان پذیرایی اندیشیده شده است.

وی ادامه داد: رستوران هایی که مشخص و تعیین شده اند می توانند با رعایت حدود و قوانین شرع، به مسافران نوروزی که عذر شرعی دارند ارایه خدمات کنند.

افزایش ۲.۱۶ برابری مقابله با اتباع بیگانه غیرمجاز در آذربایجان شرقی

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از افزایش ۲.۱۶ برابر برخورد پلیس با اتباع بیگانه غیرمجاز در استان خبر داد و گفت: سال گذشته ۳۸۸ نفر و امسال ۸۴۰ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز از سوی پلیس شناسایی و طرد شدند.

محمدی بیان کرد: بیشتر این اتباع اهل افغانستان بودند و تعداد معدودی نیز تبعه پاکستانی و بنگلادشی در بین آنها بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha