مصطفی سیامکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ظهارکرد: این میزان اراضی رفع تصرف شده بر اساس آرای قطعی صادره از مراجع قضایی(حقوقی و کیفری) شهرستان انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: امسال در اجرای ماده ۵۵ قانون حفاظت از جنگل ها و مراتع، ۸۷ فقره پرونده در مدت یاد شده برای تخریب و تصرف اراضی تشکیل شد، ۵۴ فقره مختومه و ۳۳ فقره در دستگاه قضا در حال رسیدگی است.
سیامکی عنوان کرد: از مجموع ۱۰۲ پرونده متشکله تعداد ۸۷ فقره مربوط به تخریب و تصرف اراضی، ۱۲ فقره مربوط به تعلیف غیرمجاز دام و سه فقره مربوط به قطع غیرمجاز اشجار می باشد که تمام پرونده ها به مرجع قضایی ارجاع ولی تاکنون منجر به دستگیری شخصی نشده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شیروان گفت: با توجه به قوانین و مقررات علاوه بر اینکه الزام قانونی دراین خصوص وجود دارد و این اراضی انفال محسوب می شود از اهداف فنی رفع تصرف اراضی می توان به کنترل سیلاب ها و روان آبها ،جلوگیری از فرسایش خاک و کاهش رسوبات پشت سدها اشاره کرد.
سیامکی افزود: ۶ مامور یگان حفاظت به همراه فرمانده یگان وظیفه سرکشی از اراضی ملی سطح شهرستان و بخش سرحد و قوشخانه را به طور روزانه با گشت موتوری و خودرویی به عهده دارند.
وی اظهارکرد: مردم قبل از هرگونه عملیات و فعالیت در اراضی با مراجعه به اداره منابع طبیعی و دیگر مراجع ذیصلاح با اخذ استعلام از ادارات مربوطه نسبت به مستثنیات بودن آن اطمینان حاصل کنند.
گستره شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار است که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار جزو اراضی مستثنیات قانونی شخصی شامل زمین های زراعی، باغ ها، جاده ها و محوطه های روستا و شهرها است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما