به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور روز چهارشنبه در نشست خبری در مورد نخستین تمهید پلیس با موضوع شهرآورد تهران اظهار کرد: از ابتدای صبح امروز ماموران پلیس راهور برای اجرای برنامههای ترافیکی و روانسانی تردد خودروها در محدودههای اطراف ورزشگاه بزرگ آزادی مستقر شدهاند.
وی افزود: اگر پارکینگهای این ورزشگاه پُر شود اقدام به اجرای طرحهای ترافیکی در اطراف ورزشگاه خواهیم کرد و اجازه پارک خودرو در خیابانهای اطراف مجموعه خواهیم داد.
دربهای بهشت زهرا از بامداد پنجشنبه تا شامگاه جمعه باز است
سرهنگ موسوی پور در خصوص تمهیدات لازم برای پنجشنبه و جمعه آخر سال هم ادامه داد: تدابیر ترافیکی در مبادی منتهی به بهشت زهرا (س) دیده شده ضمن اینکه دربهای ورودی این مکان نیز از ساعت چهار صبح پنجشنبه تا شامگاه جمعه به روی شهروندان باز خواهد بود.
وی تاکید کرد: غرب به شرق بزرگراه شهید عسکری محدودیت ترافیکی وجود دارد لذا مردم میتوانند از باب الرضا (ع) و جاده قدیم قم بعنوان مسیرهای جایگزین جهت ورود به بهشت زهرا (س) استفاده کنند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: مردم از سامانههای مسیریاب و هوشمند میتوانند برای تسهیل در تردد خود به این مکان استفاده کنند ضمن اینکه احتمال اعمال محدودیتهای ترافیکی در معابر و خیابانهای محدوده بهشت زهرا (س) نیز وجود دارد.
استقرار ۵۰ تیم لیرز دار پلیس راهور در بزرگراههای پایتخت
سرهنگ موسوی پور با تبریک فرا رسیدن سال جدید یادآور شد: در ایام تعطیلات نوروزی نیز ۵۰ تیم لیزر دار پلیس راهور پایتخت در بزرگراهها برای کنترل سرعت پیش بینی کردهایم البته به احتمال زیاد بیشتر ترددها بعد از ساعت افطار تا سحر است.
وی اضافه کرد: از طریق دوربینهای سطح شهر نیز مثل همیشه تمام تخلفات رانندگی خودروها ثبت میشود و در بحث حرکت با دنده عقب بویژه در بزرگراهها نیز با متخلفان بشدت برخورد میکنیم.
رییس پلیس راهور پایتخت گفت: ۳۰ تیم سلامت رانندگان هم در بزرگراهها خواهند شد چرا که از کنار تخلفات حادثه ساز از جمله سرعت، سبقت و لایی کشی به سادگی عبور نخواهیم کرد.
کمبود حمل و نقل عمومی از دلایل اصلی ترافیک تهران
رییس پلیس راهور پایتخت با بیان اینکه یکی از علت های اصلی ترافیک تهران کمبود حمل و نقل عمومی است، گفت: اگر حمل و نقل عمومی از جمله مترو، اتوبوس و تاکسی برای تردد شهروندان به میزان کافی تامین باشد ما شاهد این ترافیک سنگین و تردد خودروهای شخصی و تک سرنشین نخواهیم بود.
سرهنگ موسوی پور همچنین با اشاره به نقص دوربین های ترافیک در محدوده طرح ترافیک، گفت: متاسفانه بخاطر نقص دوربین ها محدوده طرح ترافیک به خوبی کنترل نمی شود ضمن اینکه شاهد ورود خودروهای بسیاری از مناطق و شهرهای اطراف تهران به این محدوده هستیم و درصورتی که مدیریت شهری پیش بینی های لازم از جمله توسعه مترو و احداث پارکینگ های عمومی در ورودی های شهر از غرب و شرق تهران را انجام دهد ورود این خودروها به شهر کنترل خواهد شد.
وی تخلفات ساکن و توقف در پیاده روها را از دیگر عوامل تشدید ترافیک در شهر عنوان کرد و افزود: با همکاری شهرداری تهران و تقویت و تعمیر دوربین های سطح شهر و افزایش پارکینگ های عمومی، مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای در معابر و خیابانها به طور کامل و دقیق انجام می شود که خوشبختانه در دو هفته گذشته ۲۰۰ دوربین رفع نقص شده و تعمیر و رفع نقص دوربین ها در حال انجام است.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح کنترل ترافیک به صورت محله محور و همچنین پویش موتور سواران قانونمند با همکاری شهروندان در سال آینده خبر داد و گفت: اجرای طرح ۱۰با هدف انضباط بخشی به تردد موتور سواران با محوریت استفاده از کلاه ایمنی و رفع مخدوشی پلاک همچنان ادامه خواهد داشت.
۲۲ میلیون اعمال قانون طی۱۱ ماهه امسال
موسوی پور همچنین در ارائه گزارش از اقدامات پلیس راهور در برخورد با تخلفات، گفت که ۲۲ میلیون برگ جریمه از ابتدای امسال تا اول اسفند صادر شده که از این میان ۱۱ میلیون مربوط به تخلفات ساکن، یک میلیون و ۶۰۰ هزار فقره مربوط به تخلفات حادثه ساز، ۶۵۸ هزار فقره تخلفات مخدوشی پلاک و ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار فقره نیز مروبط به اعمال قانون خودروهای دودزا و معاینه فنی بوده است.
وی یادآور شد: همچنین معاینه فنی ۱۲ هزار دستگاه خودرو به دلیل دودزا بودن ابطال شده است.
به گفته سرهنگ موسوی پور، ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در قرارگاه کنترل سرعت تحت بازآموزی قوانین و مقررات ویژه رانندگان پر خطر قرار گرفتند.
وی مجموع توقیفی ها در پارکینگ وسایل نقلیه (سواری، باری، موتور و...) را ۱۳۶ هزار دستگاه و مجموع توقیف ساعتی کلی وسایل نقلیه را حدود ۳۴ هزار دستگاه عنوان کرد.
سرهنگ موسوی پور ادامه داد: آمارهای رسمی اعلام شده از سوی پزشکی قانونی حاکی از آن است که در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۲۲ نفر در شهر تهران به دلیل تصادف جان خود را از دست دادهاند. این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که شمار جانباحتگان ۴۶۴ نفر بود، رشد ۱۳ درصدی را نشان میدهد.
وی افزود: از میان جانباختگان تصادفات ۲۱۹ نفر عابرپیاده و ۲۴۳ نفر نیز موتورسیکلت سوار بودند.۶۰ نفر هم راننده و سرنشین خودرو بودند.
موسویپور درباره معابر دارای بیشترین تصادفات و تلفات حوادث رانندگی در تهران نیز گفت: بزرگراه آزادگان با ۴۸ درصد از سهم کل تصادفات و بزرگراه امام علی با ۳۳ نفر فوتی جزو پرتصادفترین و جزو پر کشتهترین معابر پایتحت هستند.همچنین موفق شدیم که در دی ماه روند تصادفات فوتی را کاهشی کنیم.
22 میلیون اعمال قانون طی11 ماهه امسال
موسوی پور این را هم گفتکه 22 میلیون برگ جریمه از ابتدای امسال تا اول اسفند صادر شده که از بین 11 میلیون مربوط به تخلفات ساکن، یک میلیون و 600 هزار فقره مربوط به تخلفات حادثه ساز، 658 هزار فقره تخلفات پلاک و 2 میلیون و 900 هزار فقره نیز مروبط به اعمال قانون خودروهای دودزا و معاینه فنی است.
وی یادآور شد: همچنین معاینه فنی 12 هزار دستگاه خودرو به دلیل دودزا بودن ابطال شده است.
به گفته سرهنگ موسوی پور، 2 هزار و 800 نفر در قرارگاه کنترل سرعت تحت بازآموزی قوانین و مقررات ویژه رانندگان پر خطر قرار گرفتند.
وی مجموع توقیفی در پارکینگ وسایل نقلیه (سواری، باری، موتور و...) را 136 هزار دستگاه و مجموع توقیف ساعتی کلی وسایل نقلیه را حدود 34 هزار دستگاه عنوان کرد.
سرهنگ موسوی پور ادامه داد: آمارهای رسمی اعلام شده از سوی پزشکی قانونی حاکی از آن است که در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ مجموعا ۵۲۲ نفر در شهر تهران به دلیل تصادف جان خود را از دست دادهاند. این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که شمار جانباحتگان ۴۶۴ نفر بود، رشد ۱۳ درصدی را نشان میدهد.
وی افزود: از میان جانباختگان ۲۱۹ نفر عابرپیاده و ۲۴۳ نفر نیز موتورسیکلت سوار بودند.۶۰ نفر هم راننده و سرنشین خودرو بودند.
موسویپور درباره معابر دارای بیشترین تصادفات و تلفات حوادث رانندگی در تهران نیز گفت: بزرگراه آزادگان با ۴۸ درصد از سهم کل تصادفات و بزرگراه امام علی بل ۳۳ نفر فوتی جزو پرتصادفترین و جزو پر کشتهترین معابر پایتحت هستند. کارهمچنین موفق شدیم که در دی ماه روند تصادفات فوتی را کاهشی کنیم.
رییس پلیس راهور تهران همچنین از رفع اثر پوشش پلاک ۵۷ هزار دستگاه موتورسیکلت خبر داد و گفت: آشکار سازی موتورسیکلت با نصب برچسب و شب رنگ نیز از سوی پلیس برای حدود ۱۳ هزار دستگاه موتورسیکلت انجام شده است.
وی با بیان اینکه طرح موتوریار نیز با قوت در حال انجام است، گفت: در این مدت ۱۸۷ هزار موتورسیکلت سوار تحت آموزشهای طرح موتوریار قرار گرفتند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه از شناسایی ۴۴۸ نقطه حادثه خیز در معابر تهران خبر داد و گفت: ۲۱۲ نقطه در سال ۱۴۰۲ ایمن سازی شده است. همچنین ۱۰۱۷ نقطه پرتصادف نیز آشکارسازی شده است. اصلاح هندسی ۳۶۰ معبر نیز انجام شده و ما ۳۶ محل پارک موتورسیکلت را هم ایجاد کردهایم. عملیات جداسازی یا احداث رفوژ میانی هم در ۲۰۳ مسیر انجام شده است.
نظر شما