۲۴ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۱۳
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85418231
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز طرح ویژه پایش بهداشتی مراکز عرضه مواد غذایی در البرز

کرج - ایرنا- مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از آغاز طرح ویژه پایش بهداشتی مراکز حساس عرضه مواد غذایی و پذیرایی در این استان خبر داد.

دکتر مقصود جعفری نیا روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در این طرح ۲۰۰ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۷۰ تیم از قنادی ها ، رستوران ها، تالارها، اغذیه فروشی ها و سایر مراکز حساس عرضه مواد غذایی تا ۲۵ فروردین ماه سال آینده نظارت خواهند داشت.

وی افزود: در این نظارت ها بازرسان بهداشتی ضمن تذکر به متولیان واحدهای صنفی ، آموزش های لازم را ارائه می دهند .

جعفری نیا بیان کرد: در قالب این پایش ها واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: ساکنان استان البرز و مسافران نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای پذیرایی و صنفی استان می توانند به صورت شبانه روزی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha