نرگس بهشاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحدها شامل مهمانپذیر، هتل، خانه مسافر، اقامتگاه بومگردی، کمپ، اردوگاه و مجتمع است. درحال حاضرظرفیت اسکان روزانه هفت هزار نفر در اردستان فراهم شده است.
وی اظهار کرد:اقامتگاه های غیر رسمی شامل مدرسه ها، خوابگاه های دانشجویی، مهمانسرای اداره ها، کمپ های شهرداری و بوستان ها می باشد که ظرفیت اسکان روزانه سه هزار نفر را دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی اردستان بیان کرد: در کنار اقامتگاه های رسمی و غیر رسمی نیز اقامتگاه های اضطراری با ظرفیت اسکان سه هزار نفرپیش بینی شده است.
وی اظهار کرد: هشت کیوسک پایگاه اطلاع رسانی و راهنمای مسافرین در ایام نوروز در شهرستان اردستان برپا خواهد شد،همچنین
۸۵ اثر ثبت ملی و یک اثر ثبت جهانی در شهرستان پذیرایی مسافرین و گردشگران خواهند بود.
بهشاد بابیان اینکه دراین شهرستان بیش از سه هزار اثر تاریخی ارزشمند شناسایی شده است، گفت: در حال حاضر پرونده ۱۲ اثر تاریخی برای ثبت، در نوبت بررسی شورای ثبت آثار تاریخی کشور قرار دارد.
به گزارش ایرنا،شهرستان اردستان با داشتن ظرفیتهای بالا در حوزه گردشگری، جایگاه ویژه در این بخش دارد به گونهای که توسعه این صنعت میتواند به عنوان بستری جهشآفرین برای اقتصاد منطقه عمل کند، وجود ۲۰۰ هنرمند صنایع دستی و هنرهای سنتی و فعالیت در حوزه های صنایع دستی شامل جاجیم بافی .سفالگری.سنگ تراشی، سبد بافی، آهنگری.قلم زنی.سفالگری،میناکاری، چرم دوزی و خراطی،از ظرفیت های بی بدیل برای این شهرستان است که در کنار بیش از چهار هزار اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی شناسایی شده، جاذبهها و ظرفیتهای بی نظیری را برای این شهرستان به ارمغان آورده است.
شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفرجمعیت و برخورداری از ۸۵ اثر ثبت ملی، یک اثر ثبت جهانی، ۲ بافت تاریخی و ۸۲ محوطه باستانی در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما