به گزارش ایرنا، در بیانیه سفارت ایران در واتیکان آمده است: سازمان ملل متحد با صدور قطعنامهای ۱۵ مارس را بهعنوان روز جهانی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری کرده است که این تصمیم نقطه عطفی در مبارزه با اسلام هراسی در سطح بین المللی بشمار میرود.
سفارت ایران ضمن محکوم کردن پدیده شوم اسلامهراسی افزود: متأسفانه، توطئههای صهیونیستی و استعماری از طریق اقدامات تحریک آمیزی همچون قرآن سوزی، توهین به ساحت پیامبر گرامی اسلام و اهانت آشکار به مقدسات، اعتقادات و ارزشهای مذهبی یک و نیم میلیارد انسان به بهانه «آزادی بیان»، به موضوعی عادی در جهان غرب تبدیل شده است. این پدیده خطرناک، موجب تشدید تنش، نفرت پراکنی، اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان میشود و تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی و حقوق بشر و تهدیدی علیه روابط مسالمت آمیز بین ملتها و پیروان ادیان الهی و همزیستی مسالمت آمیز به شمار میرود.
در این بیانیه اشاره شده است، «حمایت آمریکا و برخی کشورهای غربی از تروریسم و نیز اقدامات برخی گروههای تروریستی و افراطی به نام اسلام، باعث خدشهدار شدن چهره رحمانی اسلام و موجب افزایش موج اسلام هراسی در جهان شده است. همچنین، برجستهسازی و بزرگنمایی مغرضانه اقدامات خشونتآمیز و تروریستی گروههای خشن و افراطی، به ایجاد اسلام هراسی و اسلام ستیزی بیشتر دامن می زند. این در حالی است که در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی و نسل کشی در غزه سازمان های حقوق بشری سکوت اختیار کرده و خود را به خواب زده اند.»
سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان ضمن ابراز نگرانی عمیق از تداوم اقدامات خشونتآمیز، افراطی و تروریستی به ویژه به نام دین، توهین به مقدسات دینی و تحریک احساسات پیروان ادیان به بهانه آزادی بیان را محکوم کرد و از جامعه بین المللی خواست تا نسبت به توهین و بیاحترامی به مقدسات دینی مسلمانان، تعرض به کتب مقدس ادیان الهی و اماکن مذهبی مسلمانان از جمله مسجد الاقصی بی تفاوت نباشند.
در پایان این بیانیه، بر اهمیت ترویج گفتوگو، تفاهم و همکاری بین ادیان، فرهنگها و تمدنها برای صلح و همزیستی مسالمتآمیز تأکید و با اشاره به اهمیت اتخاذ تدابیر هماهنگ برای مبارزه با هرگونه تبعیض، بیگانههراسی و خشونت علیه مسلمانان، از همگان خواسته شده تا برای مقابله با اسلام هراسی، خشونت مذهبی و تروریسم، در چارچوب قوانین و مقررات بینالمللی تلاش کنند.
نظر شما