«داود جوانی» نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار و عضو هیئت مدیره کانون عالی کارفرمایی ایران صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با تاکید بر اینکه کارگران بزرگترین سرمایه تولید کشورند، اظهارداشت: نگاه کارفرمایان برای رشد تولید حمایت از جامعه کارگری است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت مزد باید با درنظر گرفتن تورم باشد، گفت: در تعیین سبد معیشت خانوار و نیز حداقل حقوق و دستمزد داده های رسمی از مرکز آمار مرجع تصمیم گیری های شورای عالی کار است.
جوانی افزود: گروه کارفرمایی خود را موظف به تبعیت از دیدگاه های کارشناسی مراجع رسمی همچون مرکز آمار، وزارت بهداشت، وزارت اقتصاد و وزارت رفاه میداند.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار گفت: خروجی جلسات شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد است و تلاش می کنیم با درک شرایط امروز جامعه و در آرامش با در نظر گرفتن همه کارگاهها و واحدهای تولیدی این تصمیم گرفته شود.
وی در خصوص اختلاف دیدگاه نمایندگان کارگری و کارفرمایی برای تعیین سبد معیشت خانوار، بیان کرد: همواره در سال های گذشته تفاوتی بین سبد معیشت و حداقل مزد وجود داشته است که باید مدنظر قرار گیرد.
جوانی تاکید کرد: حداقل مزد بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی های کار محول شده را مورد توجه قرار دهد باید به اندازه ای باشد تا زندگی یک خانواده، که تعداد متوسط آن توسط مراجع رسمی اعلام می شود را تامین کند.
عضو هیئت مدیره کانون عالی کارفرمایی ایران گفت: کارفرمایان موظفند که در ازای انجام کار در ساعات تعیین شده قانونی به هیچ کارگری کمتر از حداقل مزد تعیین شده جدید پرداخت نکنند و در صورت تخلف ضامن تادیه مابهالتفاوت مزد پرداخت شده، حداقل مزد جدید خواهد بود.
نظر شما