«نتانیاهو» طرح‌های شروع حمله زمینی به رفح را تایید کرد

تهران - ایرنا - دفتر نخست وزیر اسرائیل از تایید طرح‌های شروع حمله نظامی زمینی ارتش این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه توسط «بنیامین نتانیاهو» خبر داد.

به گزارش جمعه شب ایرنا، پایگاه خبری الوطن فلسطین به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت که وی طرح های عملیات نظامی در رفح در جنوب نوار غزه را تایید کرده است و ارتش رژیم اسرائیل برای اجرای این عملیات آماده می شود.

تایید طرح های عملیات نظامی در رفح از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی انجام شده است که مخالفتی جهانی با این تصمیم رژیم صهیونیستی وجود دارد و مقامات بسیاری از کشورها و نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد بارها نسبت به عواقب حمله رژیم صهیونیستی به این منطقه هشدار داده اند.

پیشتر رسانه ها به نقل از دفتر نتانیاهو گزارش داده بودند که پیشنهادات حماس برای برقراری آتش بس و مبادله اسیران ۲ طرف از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی رد شده است.

خبرگزاری فلسطینی «سما» گزارش داده بود که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در این باره مدعی شد: موضع جدید حماس درباره مذاکرات آتش‌بس همچنان مبتنی بر «خواسته‌های بی‌اساس» است.

در همین حال پایگاه خبری الوطن فلسطین نوشت که پس از پایان رایزنی‌های امنیتی و سیاسی، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) خواسته‌های جنبش حماس را غیر منطقی توصیف کرد و تصمیم گرفت که در خصوص پیشنهاد حماس و به منظور مذاکرات بیشتر جهت دستیابی به توافق مبادله اسرا و آتش‌بس در غزه، در روزهای آینده هیاتی را به قطر اعزام کند.

در این پیوند، شبکه الجزیره قطر نیز به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که یک هیات اسرائیلی برای انجام مذاکرات بیشتر در مورد معامله اسیران صهیونیست در غزه، عازم دوحه خواهد شد.

شبکه الجزیره قطر به زمان دقیق سفر این هیات رژیم صهیونیستی به دوحه اشاره ای نکرد.

در این پیوند، خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که پیشنهاد حماس در مرحله اول شامل آزادی اسرای صهیونیست زن، سالمندان و بیماران در ازای آزادی حدود یک هزار اسیر فلسطینی است.

برپایه این گزارش، پیشنهاد حماس تصریح می‌کند که تاریخ نهایی خروج رژیم صهیونیستی از نوار غزه پس از پایان مرحله اول توافق باشد.

رویترز همچنین اعلام کرد: پیشنهاد حماس همچنین شامل آزادی تمامی اسرای هر ۲ طرف در مرحله دوم تبادل اسرا است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهارروزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha