۲۶ اسفند ۱۴۰۲، ۲۲:۵۱
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 85420336
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نشست وحدت‌آفرین گرامیداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی در پاکستان برگزار شد

اسلام‌آباد - ایرنا - نشست وحدت‌آفرین گرامیداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی به میزبانی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران و با حضور شماری از شخصیت‌های بلوچستان پاکستان در شهر «کویته» برگزار شد.

به گزارش شنبه شب خبرنگار ایرنا، گردهمایی گرامیداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی به اهتمام سرکنسولگری ایران در شهر کویته برگزار شد.

حسن درویش وند سرکنسول ایران در کویته از شخصیت‌های برجسته سیاسی و مذهبی ایالت بلوچستان پاکستان به ویژه عبدالولی خان کاکر استاندار این ایالت به عنوان مهمان ویژه مراسم استقبال کرد.

سرکنسول ایران طی سخنانی گفت: بی تردید اسلام هراسی ناشی از راهبردهای فتنه جویانه و منفعت طلبانه رژیم آمریکا و برخی کشورهای غربی در ایجاد گروه های تروریستی مثل داعش بوده و مسئولیت تمام ویرانگری ها و کشتارهای بی رحمانه این گروه ها بر عهده آمریکا و هم پیمانان تروریست پرور اوست.

نشست وحدت‌آفرین گرامیداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی در پاکستان برگزار شد

وی افزود: ماه رمضان امسال برای امت اسلامی دردناک و تاسف بار است. رژیم وحشی و اشغالگر صهیونیستی با حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی، بیش از ۳۱ هزار تن از کودکان، زنان و غیرنظامیان، ۱۵۰ نفر از کارکنان سازمان ملل و ۱۳۰ خبرنگار را در غزه به شهادت رسانده و با محاصره این باریکه، ساکنان آن را در معرض گرسنگی و بیماری قرار داده است.

درویش وند اظهار داشت: این جنایت ها با بی عملی سازمان‌های بین المللی و خیانت برخی کشورهای عربی انجام می شود. با این حال اطمینان داریم برادران ما در فلسطین، لبنان، یمن و کشمیر پیروز خواهند شد.

در پایان این مراسم شرکت‌کنندگان نماز جماعت مغرب و عشا را اقامه‌ کرده و سپس در ضیافت افطار سرکنسول ایران شرکت‌ کردند.

نشست وحدت‌آفرین گرامیداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی در پاکستان برگزار شد

سازمان ملل اسفند سال ۱۴۰۰ با صدور قطعنامه ای ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) را به عنوان روز جهانی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری کرد که این تصمیم نقطه عطفی در مبارزه با اسلام هراسی در سطح بین المللی است.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای با عنوان "روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی" را با اجماع تصویب کرد. بر اساس این قطعنامه، روز ۱۵ مارس روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری شد.

جمهوری اسلامی ایران از جمله بانیان قطعنامه بود که در تهیه پیش نویس و تصویب آن تلاش زیادی کرد. این قطعنامه توسط کشورهای اسلامی ارائه شد و ایران و ۵ کشور دیگر از جمله پاکستان رهبری مذاکرات مربوط به این قطعنامه را برعهده داشتند.

قطعنامه یاد شده هرگونه اظهارات تنفر آمیز و خشن علیه مسلمان را محکوم می کند و خواستار تقویت تلاش های بین المللی برای ارتقای مدارا، تحمل و صلح شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha