به گزارش ایرنا، هادی ساجدیفر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: ۱۶۰ کانال فضای مجازی و ۷۸ کنشگر مجازی تاکنون در استان مرکزی شناسایی شده و در فهرست بانک جامع قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ۵۸ گروه رسانهای تاکنون در استان مرکزی شناسایی شده که ۳۵ گروه آن در شهرستان اراک است.
مدیر مرکز اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی ادامه داد: این مرکز در فضایی به وسعت یکهزار و ۸۰۰ متر مربع ایجاد شده که ظرفیت کم نظیر در جهت رشد اهالی رسانه است.
ساجدی فر اظهار کرد: طراحی فضای ماهور این استان تا زمان افتتاح ۳۸ روز به طول انجامید و در کمترین زمان ممکن انجام شد.
وی گفت: این مرکزی در چهار بخش باشگاه فکری نوش اندیش، آموزش حرفهای رسانه، عملیات رسانه و مرکز رشد رسانه زیر نظر پارک علم و فناوری و تنها مرکز رشد تخصصی رسانه در کشور ایجاد شده است.
مدیر مرکز اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی اضافه کرد: مرکز رشد تخصصی در طبقه سوم این مرکز ایجاد شده و فعالیت آن پس از نوروز آغاز میشود.
ساجدیفر گفت: باشگاه فکری نوش اندیش مرکز ماهور پاتوقی برای اهالی رسانه است و در گذشته این فضا وجود نداشت و در این بخش نشستهای تحلیل و بررسی نیز برگزار میشود.
وی عنوان کرد: آموزشهای نو مصاحبههای میدانی به صورت ویژه در این مرکز دنبال میشود.
مدیر مرکز اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی افزود: این مرکز از گروههای رسانهای که ایدههای نو داشته باشند حمایت میکند و طرحهایی که در این راستا ارائه شود باید ظرف ۶ ماه عملیاتی شود.
ساجدی فر اظهار کرد: ۱۴ روز در ایام انتخاباتی با حضور اساتید برجسته نشستهای مختلفی برای اقشار مردم در این مرکز برگزار شد.
وی تصریح کرد: اکرانهای خصوصی در باشگاه نوش اندیش با حداقل هزینه از دیگر ظرفیتهای ایجاد شده است.
مدیر مرکز اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی ادامه داد: با توجه به ظرفیت محدود سینمایی در استان، نمایندگی از سازمان سینمایی عمار و اوج اخذ و به رابطین داده شده تا فیلمهای سینمایی برای خانوادهها و کودکان با حداقل هزینه و تخفیف ۸۰ درصدی اکران شود.
ساجدی اظهار کرد: ۱۱۰ پایه بنر و بیلبورد برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در استان مرکزی وجود دارد و نقشه واحدی برای آنها شکل و در سامانه بارگزاری شده است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما