حسن باقری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به اینکه منطقه سرحدی تا مرکز بخش گوهران ۹۰ کیلومتر فاصله دارد، بیان کرد: روستاهای «احمد آباد، منو، وشگ و «انارک» بخش گوهران حتی بدون پوشش تلفن همراه و روستای «دومرخ» نیز با این که تا مرکز بخش هفت کیلومتر فاصله دارد و دارای فیبرنوری هوایی نیز است اما اینترنت ندارد.
وی بیان کرد: ۲ روستای «سرتنگ سهران و دست موردان» نیز با داشتن سه دکل و فیبرنوری هوایی بدون پوشش تلفن همراه است که در محور اصلی جاده بشاگرد به قعله گنج کرمان قرار گرفتند.
رییس شورای اسلامی بشاگرد اظهار کرد: همچنین محوطه گردشگری سد سهران نیز در نزدیک این ۲ روستا (سرتنگ و دست موردان) قرار گرفته است و به دلیل نبود پوشش تلفن همراه، مشکلات و نارضایتی هایی برای گردشگران به وجود آورده است.
باقری ادامه داد: روستاهای بخش گافر وپارامون بشاگرد همچون «رادپیچ، خوشا، جنگل، مهیان، کهورکان، تومان احمد، گاکش، علی آباد دریوار، کهورانی، سرزه چارکان، زمین عباسو و دهوست» و چندین روستای دیگر در بخش مرکزی نیز که فاصله زیادی با مرکز شهرستان دارند، بدون پوشش اینترنت و پوشش تلفن همراه هستند.باقری ادامه داد: روستاهای بخش گافر وپارامون بشاگرد همچون «رادپیچ، خوشا، جنگل، مهیان، کهورکان، تومان احمد، گاکش، علی آباد دریوار، کهورانی، سرزه چارکان، زمین عباسو و دهوست» و چندین روستای دیگر در بخش مرکزی نیز که فاصله زیادی با مرکز شهرستان دارند، بدون پوشش اینترنت و پوشش تلفن همراه هستند.
وی با اشاره به اینکه این روزها سختی نداشتن اینترنت در روستاهای بشاگرد چه بسا با وجود کمبود زیرساختها از حوزه راه، بهداشت و اشتغال هم بیشتر است، ابراز کرد: البته درچند سال اخیر در بحث پوشش تلفن همراه و اینترنت کارهای بزرگی در شهرستان بشاگرد انجام شده است و امیدواریم بازهم مسئولان در این زمینه تدابیری بیاندیشند، کارها را سرعت بدهند و بتوانیم برای همیشه جشن «اینترنت پایدار» دراین منطقه برپا کنیم.
شایان ذکر است؛ محرومیت در منطقه شرق هرمزگان کهنه و تاریخی بوده و در دولت مردمی برای پیشرفت این منطقه طرح های قابل توجهی اجرا شده و در دستور کار است.
شهرستان بشاگرد با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر به مرکزیت شهر سردشت در فاصله ۳۰۰ کیلومتری شمال شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده که با وجود تغییر وضعیت آن از نظر تقسیمات کشوری در سال ۸۷ از بخش به شهرستان و با داشتن سه بخش، ۲ شهر، ۶ دهستان و ۲۰۲ روستا همچنان یکی از محرومترین مناطق این استان است.
البته در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی گامهای بسیار خوبی در جهت رشد و توسعه آن در دولتهای مختلف برداشته شده اما شاید به جرات میتوان گفت مهمترین اقدام از سوی دولت رییسی و صدور فرمان ۲۲ ماده ای از سوی شخص رییس جمهور برای توسعه این منطقه صورت گرفته است.
پس از سفر ۲۲ و۲۳ دیماه سال ۱۴۰۰ رییس جمهور و اعضای هیات دولت به هرمزگان ۲۲ فرمانی که پس از بررسی کارشناسی و میدانی مشکلات این منطقه محروم از سوی مسوولان دولت سیزدهم ،صادر شده و در آن وظایف هر دستگاه برای توسعه و عمران شهرستان بشاگرد و خدمت رسانی بیشتر به مردم منطقه مشخص شده است.
نظر شما