به گزارش ایرنا، اندرو میچل روز سهشنبه طی سخنانی در نشست ویژه مجلس عوام درباره اوضاع جنگ غزه ادعا کرد: ما عمیقاً نگران وضعیت انسانی مردم غزه و تأثیر درگیریها بر غیرنظامیان هستیم. بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مجبور به ترک خانههای خود شده و ما عمیقاً نگران خطر فزاینده قحطی هستیم که با گسترش بیماری تشدید خواهد شد.
وی افزود: ما به انتقال کمکهای بشردوستانه برای تمام مردم غزه که به شدت به آن نیاز دارند، متعهد هستیم و این کار را یا خودمان یا از طریق آژانسهای سازمان ملل و یا سایر خیریهها انجام میدهیم. ما همچنین همراه با قبرس، ایالات متحده، امارات متحده عربی و دیگران، به ارسال کمک های بشردوستانه از طریق دریا به اسکله نظامی موقت جدید آمریکا در غزه از طریق یک کریدور دریایی کمک خواهیم کرد.
دیپلمات انگلیسی تصریح کرد: اما به صراحت اعلام کردهایم که ارسال کمکهای هوایی و دریایی نمیتواند جایگزینی برای ارسال کمکها از طریق مسیرهای زمینی باشد و تنها از طریق آن مسیرها می توان تقاضای حجم کمکی را که اکنون مورد نیاز است برآورده کرد.
وی افزود: ما همچنان به اسرائیل فشار می آوریم تا گذرگاه های زمینی بیشتری را برای مدت طولانی تر و با نیاز به بازرسیهای کمتر باز کند. شکی نیست که گذرگاه های زمینی موثرترین وسیله برای رساندن کمک به غزه است و اسرائیل باید اقدامات بیشتری انجام دهد.
میچل ادامه داد: همچنین تردیدی وجود ندارد که بهترین راه برای پایان دادن به رنج مردم غزه، توافق درباره آتشبس فوری و پیشرفت به سوی یک آتش بس پایدار و دائمی، بدون بازگشت به ویرانی، جنگ و تلفات جانی است.
وی افزود: ما از همه طرفها میخواهیم که فرصت را غنیمت بشمارند و مذاکرات را برای دستیابی به توافق آتشبس در اسرع وقت ادامه دهند.
دیپلمات انگلیسی درباره برنامه رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح هم گفت: وزیر امور خارجه، نخست وزیر و در همه متحدان ما، پیوسته هشدار دادهاند که حمله به رفح در این لحظه، وحشتناک ترین عواقب انسانی را در پی خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، شرایط انسانی نوار غزه در سایه تداوم جنگ رژیم صهیونیستی با همدستی برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا و انگلیس با این رژیم به شدت بحرانی است و تل آویو اجازه ورود کمکها به این منطقه را نمیدهد.
برخی کشورهای عربی و غربی در طول هفتههای اخیر مقادیر اندکی کمک را از طریق هوایی برای مردم نوار غزه به ویژه در شمال این منطقه ریختهاند که جوابگوی نیاز گسترده مردم نیست.
این درحالی است که فلسطینیها و حامیان آنها ارسال این کمکهای هوایی را اهانت به مردم فلسطین دانسته و بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاههای زمینی نوار غزه تاکید میکنند.
تاکنون تلاش های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه که از هفتم اکتبر سال گذشته (۱۵ مهر) آغاز شده است، به علت حمایت همه جانبه آمریکا و استفاده این کشور از امتیاز وتو، ناکام مانده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت تمام قد غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیروهای مقاومت، کشتار گستردهای را در غزه به راه انداخته است. این رژیم تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. بر اساس گزارشها، تاکنون افزون بر ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار نفر دیگر مجروح شدهاند.
نظر شما