چهارمحال و بختیاری کمبود گوشت مرغ ندارد

شهرکرد – ایرنا – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به جوجه‌ریزی در اسفند و بهمن سال گذشته، این استان تا اردیبهشت آینده با هیچ کسری در زمینه تامین گوشت مرغ رو به‌رو نیست.

به گزارش ایرنا، سید عباس میراحمدی روز جمعه در خصوص آخرین وضعیت تامین مرغ بازار نوروزی اعلام کرد: بهمن سال گذشته یک میلیون و ۴۳۱ هزار قطعه و در اسفندماه نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده است.

وی اظهار داشت: براساس جوجه‌ریزی انجام شده در ۲ ماه آخر سال پیش‌بینی می‌شود استان مازاد تولید گوشت مرغ داشته باشد و شرکت پشتیبانی امور دام امکان برنامه‌ریزی برای خرید مرغ منجمد را دارد.

میراحمدی ادامه داد: با توجه به جوجه‌ریزی انجام شده، پیش‌بینی می‌شود معادل ۲۹ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شود که نسبت به سال ۱۴۰۱ سه هزار و ۵۰۰ تن افزایش تولید وجود داشته باشد.

بیش از ۱۴ میلیون جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سرجمع در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۴ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۹۹۳ قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد که این میزان نسبت به ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده در سال ۱۴۰۱ معادل ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی بازگشت ۳۵ واحد پرورش مرغ گوشتی به چرخه تولید در نیمه دوم سال را از عوامل افزایش جوجه ریزی در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.

میراحمدی یادآور شد: سرانه مصرف گوشت مرغ برای مصرف کنندگان براساس آمار معاونت توسعه بازرگانی حدود ۷۰ تا ۸۰ تن در روز است که با توجه به جوجه ریزی انجام شده نیاز سرانه استان به طور کامل تامین می‌شود.

وی گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده برای ایام عید ۳۳۹ تن کشتار انجام شد که این حجم کشتار در استان بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید:

به گزارش ایرنا، در سطح استان ۲۱۵ واحد پرورش مرغ گوشتی وجود دارد که از این شمار ۲۰۸ واحد فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha