به گزارش ایرنا، محمد حیدری منش روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه نیاز مردم در این ایام بیشتر از سایر ایام سال است، با برنامهریزی انجام شده وهماهنگی بین مسئولان سهمیه مورد نیاز شهرستان تامین و توزیع اقلام اساسی روزانه انجام می شود.
وی افزود: نقاط مختلفی درسطح شهرستان برای توزیع میوه عید و دیگر کالاهای اساسی در نظر گرفته شده که به صورت روزانه در سطح شهرستان فیروزکوه درایام نوروزدر حال توزیع است.
فرماندارشهرستان فیروزکوه خاطرنشان کرد: ۱۰تن برنج هندی، ۱۰ تن شکر، هفت تن مرغ منجمد، چهار تن سیب زرد و قرمز و ۱۱۵ کیلو خرما به نرخ مصوب در جایگاه های توزیع کالاهای اساسی عرضه می شود و توزیع روزانه سه تن مرغ گرم نیز در ایام عید نوروز توزیع می شود.
حیدری منش ادامه داد: گشت های مشترک ستاد تنظیم بازار شهرستان با حضوردستگاههای مختلف از جمله اداره صمت، اتاق اصناف، شبکه بهداشت، بسیج اصناف، دامپزشکی، اماکن و نیروی انتظامی به صورت مرتب از ابتدای اسفند فعال شده و تا پایان عید نوروز نیز ادامه دارد.
وی توضیح داد: شهروندان گزارش تخلفات صنفی را به بازرسان اتاق اصناف شهرستان گزارش بدهند و یا از طریق سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی وپیگیری شود.
این مسئول با اشاره به حضور خود درمراسم آیینی و سنتی نوروز روستای هرانده در نخستین روز نوروز خاطرنشان کرد: این مراسم توسط گروه هنری روستا برگزار می شود که شامل مسابقات ورزشی، بازی های بومی ومحلی و اجرای نمایش است.
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت:با هدف بررسی چگونگی عملکرد ستاد خدمات سفر ونحوه ارائه خدمات به مسافران از پایگاه های انتظامی، امدادی، اورژانس و هلال احمر مستقر در میدان امام علی بازدید شد.
حیدری منش با اشاره به بازدید خود ازنمازخانه و سرویس بهداشتی بین راهی گدوک یادآور شد: عملیات ساخت نمازخانه بین راهی گدوک در سال ۱۴۰۲ توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از منابع سازمان راهداری آغاز و در نوروز ۱۴۰۳ مورد بهره داری قرار گرفته است.
شهرستان فیروزکوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما