به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، لازارینی از رژیم صهیونیستی خواست اجازه دهد کاروانهای حامل کمکهای بشردوستانه و مواد غذایی این سازمان به شمال غزه برسند و گذرگاههای زمینی اضافی را برای تسهیل در ارسال کمکها به این منطقه باز کند.
رئیس آنروا در پستی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از کشورهای جهان خواست تا فشارها را برای اجرای حکم دیوان بینالمللی دادگستری که رژیم صهیونیستی را ملزم میکند تمام اقدامهای لازم را برای اطمینان از رسیدن کمکهای اساسی به فلسطینیان در نوار غزه انجام دهد، افزایش دهند.
لازارینی همچنین با تاکید بر فوریت انجام اقدامهای جسورانه برای جلوگیری از بروز قحطی در غزه، از کشورها خواست در تصمیمات خود در مورد تامین مالی آژانس تجدید نظر کنند و هشدار داد: وضعیت زندگی بیش از ۲ میلیون نفر در غزه رو به وخامت است و این منطقه در حال تبدیل شدن به مکانی است که ادامه زندگی در آن غیرممکن است.
به نوشته الجزیره، ۱۷۶ روز متوالی است که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و اروپا علیه غیرنظامیان در نوار غزه نسلکشی به راه انداخته است که منجر به شهادت بیش از ۳۲ هزار نفر و مجروح شدن بیش از ۷۵ هزار نفر دیگر شده است و به گفته نهادها و سازمانهای بینالمللی، ۸۵ درصد از جمعیت نوار غزه آواره شدهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسلکشی» به دیوان بینالمللی دادگستری معرفی شوند.
نظر شما