چهار گام اساسی برای رفع آسیب‌های اجتماعی در پایتخت

تهران بزرگ - ایرنا - مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به مراحل ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در تهران گفت: شناسایی آسیب‌دیدگان اجتماعی، جذب، جمع‌آوری و ساماندهی افراد آسیب‌دیده و صیانت از محلات مراحلی است که در این مسیر باید طی شود.

به گزارش ایرنا، احمد احمدی صدر روز سه‌شنبه در رویداد طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: با تدابیر و نگاه شهردار تهران که برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر رفع آسیب‌های اجتماعی بود، پرچم مقابله با این آسیب بلند شد و شهردار و تیم همراهشان در ۲ سال اخیر به رغم شنیدن حرف‌های متفاوت کار را جلو بردند.

وی ادامه داد: این تلاش دو ساله به نقطه ای رسیده که باید خروجی داشته باشد، امروز همه موانع برداشته شده تا توپ به دست فرمانده میدان برسد این فرمانده باید گام آخر یعنی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی را آغاز کرده و به صورت مستمر از این جریان صیانت کند.

به گفته وی، فرمانده این میدان با درایت شهردار تهران، شهرداران نواحی هستند که باید آمار متکدیان، معتادین متجاهر، کارتن خواب‌ها، زباله گردها و کودکان کار را داشته باشند.

احمدی صدر گفت: گام اول شناسایی آسیب دیدگان اجتماعی است، شناسایی پاتوق‌ها، تامین حامی شهر، ناامن سازی معابر برای این افراد، مراقبت دائمی از نقاط آسیب، بهسازی فضاهای بی دفاع شهری، شناسایی زباله گردها و شناسایی مراکز غیر مجاز خرید و فروش ضایعات از جمله اقدامات در این راستا است.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی با بیان اینکه مرحله دوم مربوط به جذب و جمع آوری افراد آسیب دیده است، اظهار کرد: جذب افراد جامعه هدف توسط گشت های حامی شهر، غربالگری اولیه افراد جمع آوری شده در پایگاه خدمات اجتماعی مناطق، ارجاع افراد به مراکز مربوطه، جمع آوری زباله گردهای غیرمجاز و ضبط بار زباله گردها و ارجاع بار به ایستگاه‌های میانی از نکات گام دوم است.

وی با اشاره به اینکه مرحله یا گام سوم مربوط به امر غربال اولیه و مرحله آخر مربوط به ساماندهی آسیب دیدگان است، گفت: مرحله صیانت از محلات آخرین گام این اتفاق است که از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته وی، طی مکاتبه با مناطق مقرر شد با استفاده از ظرفیت مساجد و هیات‌های محلی از تمام محلات تهران یکپارچه مراقبت کنیم. پشتیبانی صد در صد از این موضوع توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی انجام خواهد گرفت تا مشکلات به زودی حل شود.

چهار گام اساسی برای رفع آسیب‌های اجتماعی در پایتخت

با تلاش مضاعف زمینه رفاه و خدمت بیشتر به مردم را فراهم کنیم

معاون شهردار تهران نیز با بیان اینکه با تلاش مضاعف باید زمینه رفاه شهروندان و خدمت بیشتر برای مردم را فراهم کنیم، گفت: امسال باید ۱۰ برابر سال قبل کار کنیم و اگر کسی توانایی این چنینی ندارد، شهرداری را ترک کند.

عباس شعبانی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) گفت: برگزاری این رویداد در اولین روز کاری سال جدید به معنای اهمیت این موضوع یعنی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی است.

به گفته وی، باید با انرژی مضاعف این کار را جدی گرفت؛ البته کار یک هفته و دو هفته نیست. تا پایان سال و آخرین روز مدیریت فعلی باید با جدیت این مطلب را دنبال کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق با بیان اینکه از شهرداران نواحی بابت عملکرد سال گذشته شان تشکر می‌کنم ولی باید تلاش مان را بیشتر کنیم، اظهار کرد: باید فعالیت‌ها را بیشتر کنیم. باید ۱۰ برابر سال قبل کار کنیم و اگر کسی توانایی این چنینی ندارد شهرداری را ترک کند. هرکس که می‌گوید بودجه و اعتبار نداریم اشتباه می‌کند. نباید مقهور شرایط موجود شد.

وی ادامه داد: باید محکم بایستید و با تلاش مضاعف زمینه رفاه شهروندان و خدمت بیشتر برای مردم را فراهم کنید، امسال باید کاری کنید تا هرکس از هر کجای شهر عبور کرد متوجه حجم فعالیت های شهرداری بشود.

شعبانی با تاکید بر تلاش جدی برای اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: این به برکت تلاش و اخلاق مداری شما شهرداران نواحی رقم خواهد خورد، مطمئنم که امسال سال خوبی برای کار و تلاش خواهد بود البته در رویکرد مدیریتی نیز نظارت به روی عملکرد شهرداران نواحی جدی تر خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha