حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، با محور تمجید رهبر انقلاب از اقدامات زیربنایی دولت تحت عنوان "واقعیتهای شیرین اقتصاد" در جمع کارگزاران نظام به خبرنگار ایرنا گفت: سخنان مقام معظم رهبری حاکی از این بود که روند اقتصادی کشور هم دارای نقاط قوت و هم نقاط ضعف بوده است.
وی افزود: از جمله گامهای مثبت دولت در حوزه اقتصاد ایجاد زیرساختهایی بود که در گذشته در اثر ترک فعل دولتهای قبل محقق نشده بود و این دولت به ایجاد آنها اهتمام ورزید، که رشد اقتصادی قابل قبولی در پی دارد و این رشد اقتصادی موجب امیدواری در آینده است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: در حوزه دانشبنیانها نیز دولت تلاش کرد تعداد این شرکتها را به حد نصابی که مد نظر رهبری است افزایش دهد و این عدد را از حدود ۶ هزار فعلی به حدود ۱۰ هزار برساند.
ترقی قراردادهای اقتصادی با دولتهای بزرگ را از دیگر مصادیق این موفقیتها برشمرد و تأکید کرد: البته لازم است این قراردادها تبدیل به فعل شود و صرفا به قرارداد اکتفا نشود، چه در حوزه سرمایهگذاری خارجی در کشور، و چه نقشی که برای صادرات کالا به کشورهای دیگر و استفاده از بازار مصرف آنها قائل شدیم، باید به سمت عملیاتی شدن پیش برود.
وی با اشاره به احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل در دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از بنگاههای اقتصادی در اثر مشکلات مالی و همچنین بیتوجهی دولت قبل نسبت به اصل تولید تعطیل شده بود، که این موضوع هم ضربه به تولید بود و هم ضربه به کارگر و اشتغال، و تعداد زیادی کارگر را بیکار کرد، اما این بنگاهها در این دولت به چرخه تولید بازگشتند و این امر سبب شد هم تولید افزایش پیدا کند، هم کارگران به اشتغال و درآمد برسند، که این نشان دهنده موفقیت دولت در عرصه اقتصادی است.
این نماینده ادوار مجلس افزایش تولید برق در کشور، توسعه فنآوریهای دارویی، توسعه راهها و به ویژه آبرسانی به نقاط مختلف کشور را که به لحاظ اقتصادی هم در راستای تأمین رفاه مردم موثر بوده و هم در صنعت کاربرد دارد، را از دیگر مصادیق اقدامات زیربنایی دولت عنوان کرد.
نظر شما