عبدالله جهانبخشی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دستگاههای اجرایی استان از جمله شهرداریها، ادارات کل راه و شهرسازی، آموزش و پرورش و سایر دستگاههای متولی در ارائه اطلاعات ورزشی خود همکاری لازم را داشته باشند تا اجرای این طرح به نحو ممکن اجرایی شود.
وی گفت: با اجرای این طرح، ظرفیتها، زیرساختها و استعدادهای ورزشی هر منطقه شناسایی و احصاء میشود تا براساس این ظرفیتها بتوان برای ورزش استان برنامهریزی کرد.
به گفته وی، در این طرح اطلاعات ورزشی موجود در مناطق مختلف استان در سامانه بارگذاری و ثبت میشود تا بتوان در حوزه ورزش بنیادی، پرورشی، همگانی و قهرمانی استان بر اساس زیرساختها و آمار قهرمانان، داوران، مربیان و ورزشکاران سازمان یافته برنامهریزی کرد.
جهانبخشی اظهار داشت:هماکنون ورزشکاران استان در ۵۰ رشته ورزشی فعالیت دارند که برخی از رشتههای ورزشی از جمله اسکواش، هاکی، گلف امکانات و زیرساختهای ورزشی ندارد و با اجرای این طرح ورزش قهرمانی بر اساس زیرساختهای موجود، ظرفیت و استعدادهای ورزشی در استان انجام میشود.
وی افزود: براساس آمار و سوابق موجود از گذشته در استان رشتههای ورزشی از جمله قایقرانی، دو و میدانی، بستکبال، والیبال هندبال، وزنهبرداری، کشتی، رشتههای رزمی و باستانی جایگاه خاص دارد و ورزشکاران در این رشتهها دارای مقام ملی و جهانی هستند.
به گفته وی، در طرح آمایش سرزمینی ورزش، ضرورت تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیتها و اماکن ورزشی سازمانها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهرهوری و صرفهجویی در بودجه و اعتبارات کشور در نظر گرفته شده تا از هدر رفت و تضییع بودجه در ورزش جلوگیری و اسباب یک تحول اساسی در ورزش قهرمانی فراهم شود.
به گزارش ایرنا، هماکنون در استان ۵۰ هزار و ۳۷۴ ورزشکار سازمان یافته که بیمه ورزشی دارند، ثبت شده که از این تعداد سال گذشته نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ ورزشکار در بخش قهرمانی در سطوح مختلف کشوری، ملی و بینالمللی فعالیت داشتند.
نظر شما