به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، «مصطفی رجبی مشهدی» در نشست بررسی آخرین وضعیت طرحهای اولویتدار برق منطقهای در تهران، ضمن بررسی آخرین وضعیت طرحهای اولویتدار این مناطق که برای گذر از اوج مصرف برق ۱۴۰۳ برنامهریزی شده است، افزود: در مدار قرار گرفتن این طرحها میتواند به صنعت برق در تابستان امسال کمک کند.
در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت شبکه برق کشور، گلوگاههای اصلی شبکه انتقال، فوق توزیع و توزیع در حیطه برق منطقهای تهران و استانهای البرز و قم مورد بررسی قرار گرفت و درباره تامین تجهیزات مورد نیاز پُستهای در حال احداث نیز تصمیمگیری شد.
در بخش دیگری از این نشست، وضعیت پیشرفت طرحهای اولویتدار خط و پست انتقال مطابق ۱۸۰ برنامه عملیاتی وزارت نیرو برای عبور بیدغدغه از اوج بار تابستان امسال با جزئیات فنی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست اوج بار سال گذشته برق منطقهای تهران ۱۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات اعلام و پیشبینی شد امسال به بیش از ۱۳ هزار و ۴۵۰ مگاوات افزایش یابد که مستلزم تقویت برنامههای مدیریت مصرف برق از یکهزار و ۵۰۰ مگاوات سال قبل به حدود یکهزار و ۸۰۰ مگاوات در سال جاری در سطح سه استان است.
تأکید بر آمادگی اجرای ذخیره عملیاتی تا مهرماه، همچنین لزوم رعایت سلسلهمراتب و فرامین عملیات مدیریت بار و انرژی از دیسپاچینگ ملی تا دیسپاچینگهای منطقهای و توزیع از دیگر نکات مورد تاکید در این نشست بود.
در ادامه مدیرعامل برق منطقهای تهران گزارشی از آمادگی چهار واحد تحت تعمیر نیروگاه سیاهبیشه و اقدامهای انجام شده در این زمینه ارائه داد.
بر اساس این گزارش، اوج بار برق منطقهای تهران طی سه هفته گذشته به ۴۴ هزار مگاوات رسید و روند افزایش به بیش از ۵۰ هزار مگاوات از هفته آینده مورد انتظار است و این سه استان ۲۵ هفته دشوار را پیش رو دارند که مستلزم اجرای دقیق و کامل دستورالعملهای ابلاغی وزارت نیرو در حوزه صنایع بزرگ کشور، بخش کشاورزی، ادارات، شهرکهای صنعتی و صنایع متوسط است و اجرای دقیق برنامههای ابلاغی مدیریت مصرف برق از جایگاه ویژهای در عبور بیدغدغه از تابستان برخوردار است.
نظر شما