به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعماد شاهرخی روز سه شنبه کمیسیون تثیبت اراضی استان اظهار داشت: در مجموع ۱۰ پلاک از اراضی استان به مساحت ۶ هزار و ۱۱۸ هکتار مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت یک هزار و ۹۹۵ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) تثبیت شد.
وی افزود: رفع تداخل اراضی یکی از مهمترین برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در راستای حل مشکلات مربوط به اراضی کشاورزی و سنددار کردن زمین ها می باشد که در لرستان با جدیت در حال پیگیری است.
رییس جهاد کشاورزی لرستان تاکید کرد: با رفع تداخل اراضی، کشاورزان میتوانند به راحتی از اراضی خود استفاده و برای دریافت سند اقدام کنند که این امر به افزایش تولید محصولات کشاورزی و رونق اقتصادی استان کمک خواهد کرد.
شاهرخی بیان کرد: تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی از طریق پیشبرد طرح حدنگاری (کاداستر) و رفع تداخلات، نتایج بسیاری از جمله تعیین تکلیف وضعیت مالکیت زمینهای زراعی، کاهش پرونده برای رسیدگی به دستگاه قضایی، جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز و پایداری فعالیتهای کشاورزی دارد.
وی با تاکید بر ضرورت رفع تداخل اراضی بین کشاورزان و دولت یادآور شد: تحقق این مهم موجب کاهش حجم پرونده های قضایی، تثبیت مالکیت کشاورز، تدوین برنامه های توسعه ای و مدیریت دقیق زمین ها می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: تا دی ماه گذشته در مجموع ۸۲۳ پلاک از یک هزار و ۵۰۸ پلاک موجود در استان به مساحت یک میلیون و ۱۸۳ هزار و ۹۰۵ هکتار دارای تداخل اراضی تعیین تکلیف شده است.
شاهرخی ادامه داد: ۳۹ هزار و ۶۹۵ هکتار از منابع ملی، حق قانونی کشاورزان بوده و به عنوان اراضی غیرملی تثبیت شد همچنین ۳۴۲ هزار و ۹۰۷ هکتار تثبیت و آماده صدور سند در قالب برنامه کاداستر است.
وی یادآور شد: ۸۰ درصد پلاک های شناسایی و تعیین تکلیف شده توسط دولت سیزدهم انجام شد تا جاییکه طی حدود هفت سال قبل از سال ۱۴۰۰، تنها ۴۵ پلاک در سامانه تثبیت و شکاف عمیقی بین کشاورزان و نماینده دولت ایجاد شده بود.
به گزارش ایرنا، لرستان دارای ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع و ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی است.
نظر شما