به گزارش ایرنا، در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور میکنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را میتوانید در ادامه بخوانید.
دریای خزر هرگز خشک نمیشود/مراقب زمینهای بیرون آمده از آب باشیم
چند سالیست که شاهد نوسانات تراز آب دریای خزر هستیم و این مساله نگرانیهایی را بابت خشک شدن آن ایجاد کرده، اما کارشناسان معتقدند این نوسانات جزو رژیم طبیعی خزر است؛ بنابراین هرگز خشک نمیشود اما مساله این است که باید مراقب زمینهای بیرون آمده از آب یا همان اراضی مستحدثه ساحلی باشیم تا دخل و تصرفی در آنها صورت نگیرد.
مدتی است سوال هایی مبنی بر اینکه وضعیت دریای خزر در سال های پیش رو به چه شکل خواهد بود ؟ آیا دریای خزر را از دست خواهیم داد؟ آیا خزر هم به دریاچه ارومیه تبدیل خواهد شد؟ به دغدغه ای برای مسوولان تبدیل شده و حتی اذهان عمومی را به خود مشغول کرده است، این سوالات ناشی از نگرانی نوسانات تراز آب دریای خزر در چند سال گذشته شکل گرفته است، خزر با وسعت ۶۰۰ هزار و ۳۸۴ کیلومتر مربع و خط ساحلی هفت هزار کیلومتر در شمال کشور واقع شده و کشورهای ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان ، جمهوری ترکمنستان و قزاقستان اطراف آنرا احاطه کرده است.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.
پرداخت حق بیمه ۱۲ هزار از اتباع خارجی غیر آسیب پذیر
مدیرکل بیمهگری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: حق بیمه دوازده هزار از اتباع خارجی غیر آسیب پذیر توسط خود بیمهشدگان پرداخت میشود.
جمشید شایانفر اظهارداشت: تعداد ۹۵ هزار نفر از اتباع خارجی آسیب پذیر تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار گرفته اند که هزینه حق بیمه آنان از سوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل تامین و پرداخت می گردد و دولت جمهوری اسلامی هیچ تعهدی نسبت به پرداخت حق بیمه آنان ندارد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۳۲۳ ساختمان پرخطر تهران ارزیابی شد/۱۳۷ بیمارستان در اولویت مقاومسازی
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: فهرست نهایی ساختمانهای بلند مرتبه، مهم و ناایمن در پایتخت به دادستانی تهران اعلام شد که تاکنون ۳۲۳ ساختمان پرخطر مورد ارزیابی قرار گرفته است.
غلامعباس ترکی در گفت و گویی با اشاره به اقدامات معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور در زمینه ایمنی و استاندارد، افزود: پیرو تعامل با وزارت کشور، بخشنامهای در زمینه لزوم نظارت بر عملکرد کمیسیونهای ماده ۱۰۰ شهرداریها و رعایت مفاد بند ۲ بخش ت تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ از نظر اطمینان از رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشتی در ساخت و ساز در شهرها به دادستانها ابلاغ و بر ایجادسازکارهای نظارتی و فنی مورد نیاز تاکید شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۱۶۰ میلیون پاکت شیر در مدارس توزیع شد/ ۱۵ نوبت دیگر تا پایان سال تحصیلی
دبیر کمیته شیر مدارس گفت: سال گذشته ۱۶۰ میلیون پاکت شیر در میان ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشآموز ابتدایی و استثنایی مدارس دولتی توزیع و یک همت اعتبار برای این موضوع تامین شد.
حسین اسدالهی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره توزیع شیر در مدارس ابتدایی اظهارکرد: نتیجه مستقیم طرح شیر مدرسه بر بهبود تغذیه و تامین غذای کامل دانشآموزان از سال ۱۳۸۴ در آموزش و پرورش اجرا شده است.
وی افزود: این طرح در سال ۹۴-۹۵ با وقفهای روبهرو شد اما امسال دستور مستقیم رئیس جمهور این طرح با وجود موانعی مانند تامین پاکت شیر به دلیل فراداما استریل بودن شیرها احیا شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تهران؛ دومین رتبه فوتشدگان ناشی از تصادفات کشور
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: در این استان با افزایش ۲.۹ درصد و در شهر تهران با افزایش ۶.۶ درصد تلفات انسانی مواجه هستیم و استان تهران در زمینه فوتشدگان ناشی از تصادفات در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
ابوالفضل نیکوکار افزود: در آمار مقایسهای ۱۱ ماهه فوت شدگان ناشی از تصادفات در سال ۱۴۰۱ که تعداد آنها هزار و ۳۱۳ نفر بوده است، سهم شهر تهران ۶۷۶ نفر و در سال ۱۴۰۲ تعداد آنها هزار و ۳۵۲ نفر بوده که سهم شهر تهران ۷۲۱ نفر است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
پرونده «کوروش کمپانی» به کجا رسید؟
شرکت «کوروش کمپانی» که مدعی شده بود گوشی تلفن همراه آیفون را که بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان در بازار داد و ستد میشد از طریق حذف واسطهها با قیمت ۲۰ میلیون تومان به دست مصرفکننده میرساند اما این شرکت به یکباره تعطیل و مالک آن متواری شد و در این میان، بیش از پنج هزار مالباخته، سردرگم و مبهوت برای احقاق حقوق خود به تکاپو افتادند.
بسیاری از کاربران فضای مجازی بهویژه دنبالکنندگان افراد مشهور، سال گذشته تبلیغات یک شرکت واردکننده گوشی تلفن همراه را در فضای مجازی دیده بودند؛ شرکتی که با ادعای فروش آیفون ۲۰ میلیونی نام خود را بر سر زبانها انداخت و از طریق تبلیغات در صفحات مجازی چهرههای بنام ورزشی و هنری توانست اعتماد عمومی بسیاری از افراد بهویژه جوانان را جلب کند اما ۲۶ بهمن خبری در رسانهها ولوله انداخت: «مالک «کوروش کمپانی» متواری شد/تشکیل پرونده در پلیس جرایم اقتصادی»ادامه خبر را اینجا بخوانید.
بکارگیری نیروی انسانی بدون گزینش در مدارس غیردولتی ممنوع است
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی گفت: بکارگیری نیرویهای انسانی فاقد صلاحیت علمی و بدون گزینش در مدارس غیردولتی ممنوع است و عوامل اداری، اجرایی و آموزشی در این مراکز باید مروج و الگوی مطلوب تربیتی برای فراگیران و مراجعان باشند.
احمد محمودزاده در نشست همافزایی موسسان آموزشگاه های زبان انگلیسی اظهار داشت: موسسان و مدیران باید مراقب جریان نفوذ در مدارس و مراکز آموزشی باشند تا تربیت فرزندان ما متناسب با روحیات معنوی، اسلامی و انقلابی شکل پذیرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
ثبت سفارش کتابهای درسی از ۲۸ فروردین
تهران -ایرنا- سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در اطلاعیهای زمان ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتابهای درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای پایهها و رشتههای تحصیلی را از سه شنبه ۲۸ فروردین اعلام کرد.
شیوهنامه سفارش و توزیع کتابهای درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ شد، بر اساس آن ثبت سفارش کتابهای درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دورههای تحصیلی آموزش ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم و کتابهای درسی تکمیلی دوره اول متوسطه ویژه دانشآموزان استعدادهای درخشان و همچنین کتابهای درسی دانشآموزان استثنایی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند my.gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش my.medu.ir و یا سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی www.irtextbook.ir و برابر جدول تقویم زمانی پیوست انجام و پیرو آن کتابهای درسی، بر اساس سفارشات ثبتشده در سامانه، توزیع میشود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
حدود ۵۰۰ میلیون تست در مراکز آزمایشگاهی انجام میشود/ خطاها ناچیز است
دبیر انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران با بیان اینکه سالانه حدود ۵۰۰ میلیون تست در حدود ۶ هزار آزمایشگاه با خطای ناچیز در کشور انجام میشود، گفت: امسال تمهیداتی اندیشیده خواهد شد تا خدمات آزمایشگاهی با بهرهوری بالا انجام شود.
علی حمزه لو در یک نشست خبری که در محل انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران برگزار شد، افزود: خدمات آزمایشگاهی بصورت متمرکز در کشور انجام می شود و خطاها به دلیل تجهیزات پیشرفته بسیار ناچیز است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تسهیل روند تامین دارو / کاهش ۶۷ درصدی کمبودهای دارویی
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: کمبودهای دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ با کاهش ۶۷ درصدی، از ۴۲۰ قلم در مهرماه ۱۴۰۱ و میانگین ۳۴۲ قلم در شهریور تا آبان سال ۱۴۰۱ به میانگین ماهانه ۱۱۲ قلم رسید.
محمد پیکانپور افزود: طی سال ۱۴۰۲ تمامی ظرفیتهای تولید به کار گرفته شده و با بازخوانی کامل برنامههای تولید شرکتها، همزمان با اعطای مجوز مکفی برای تامین نیاز ۱۸ ماه آینده کشور، روند تامین دارو به طوری جدی تسهیل شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزههایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیبها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد میکنیم هر روز سری به این سایت https://www.irna.ir/service/society بزنید.
نظر شما