محمدرضا اسماعیل چگنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زکات فطریه جمعآوریشده مانند سالهای گذشته و براساس موازین شرعی در امور معیشتی و تأمین داروی بیماران نیازمند سرطانی هزینه میشود.
رئیس بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی(ع) دزفول از سخاوت کریمانه شهروندان دزفول قدردانی و بیان کرد: امسال برای جمعآوری زکات فطریه روشهای غیرحضوری و پرداخت آنلاین در نظر گرفته شده بود.
به گزارش ایرنا، بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی(ع) تنها بیمارستان رایگان و بدون صندوق در کشور است که به صورت تخصصی به درمان بیماران سرطانی میپردازد.
این بیمارستان وابسته به انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان بیش از ۱۲هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به سرطان از سراسر ایران به ویژه شهرهای شمالی خوزستان و استانهای ایلام و لرستان را تحت پوشش خدمات حمایتی و درمانی رایگان خود قرار داده است.
مردم و خیران این شهرستان طی حدود ۱۱ سال فعالیت این بیمارستان، ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تاکنون برای کمک به بیماران نیازمند، تجهیز، توسعه و خرید دستگاههای جدید درمانی به بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) اهدا کردند.
انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در سال ۹۱ به همت مردم دزفول در این شهرستان شکل گرفت و با حمایتهای مردمی پشتیبان و حامی بیماران مبتلا به سرطان است.
تمام خدمات ارایه شده در این بیمارستان از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، پت اسکن، آنژیوگرافی قلب، ویزیت بیماران، آزمایشگاه و همچنین اسکان و غذای بیماران و همراه آنها در این بیمارستان به صورت رایگان است.
بیمارستان خیریه سرطانی امام حسین مجتبی(ع) در هشت طبقه و زیربنای ۹ هزار مترمربع ظرفیت ۱۰۵ تخت بیمارستانی دارد که هم اکنون سه طبقه از این بیمارستان همچنان به بهره برداری نرسیده است.
نظر شما