جمع آوری ۲۶۴ کلونی آسیب اجتماعی در پایتخت/ ساماندهی همزمان معتادان و خرده فروشان

تهران‌بزرگ - ایرنا - مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با تشریح اقدامات صورت گرفته در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: ۸۲ کلونی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره بود، دیگر امروز وجود ندارد. ۱۸۲ کلونی هم با جمعیت زیر ۵۰ نفر داشتیم که جمع‌آوری شده اند.

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، سید احمد احمدی صدر روز یکشنبه در دویست و بیست و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه مدیریت شهری در حوزه آسیب های اجتماعی متوقف نشد، اظهار کرد: با حکمی که از سوی رئیس جمهور به شهردار تهران اعطا شد، اقدامات لازم در پیش گرفته شد. ضمن همکاری صمیمانه با تمام دستگاه ها، موانعی در مسیر حل آسیب های اجتماعی وجود داشت و با بهانه های متعددی از سوی دستگاه ها مواجه بودیم که حل آسیب ها اتفاق نیفتد.

وی با بیان اینکه ما هشت هزار ظرفیت برای پذیرش معتادان متجاهر داشتیم، ادامه داد: ۲۱ هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و چهار هزار نفر ظرفیت خالی داریم. ۱۲ هزار و ۲۰۰ ظرفیت جدید هم ایجاد شد که اگر ایجاد نمی شد این افراد در کف خیابان ها بودند.

احمدی صدر با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت با احتساب چهار هزار ظرفیت خالی، تصریح کرد: یکی از بهانه ها افراد دارای منع پذیرش شامل افراد دارای صغر و کبر سن، اعصاب و روان، بیماران عفونی و دارای زخم باز و ترنس ها و دیگر افراد بود که ما پذیرش تمام این افراد را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه جمعیت این افراد آسیب دیده به ۵ تا ۷ هزار نفر می رسد افزود: اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده بازار، هرندی و دروازه غار جمع آوری نمی شد، فقط ۱۲ هزار نفر را دستگیر می کردیم که بعد از آزادی دوباره به این ۴۵۲ خانه بازمی گشتند. بیش از ۳۸۰ خانه برای این افراد ناامن و بلوک کشی شده است. ۸۲ کلونی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره بود، دیگر امروز وجود ندارد و ۱۸۲ کلونی با جمعیت زیر ۵۰ نفر داشتیم که جمع آوری شدند.

احمدی صدر با اعلام اینکه در خلازیر، میدان محمدیه، راه آهن و محدوده هایی از این قبیل مردم نمی‌توانستند تردد کنند گفت: با اقدامات صورت گرفته معتادان از این محدوده ها جمع آوری شده اند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شده است، گفت: این موضوع مطرح شد که جمع آوری وظیفه پلیس است و پلیس اعلام کرد که خودرو ندارد و از شهرداری خواست خودرو در اختیار قرار دهد که ما ۲۵ دستگاه خودرو برای این منظور در اختیار پلیس قرار دادیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه یک ساختمان سه طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص داده ایم، یادآور شد: ما ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده های اتباع در آن فضا بخوابند و به کشور خود بازگردانده شوند. حتی اتوبوس نیز برای انتقال این افراد اختصاص دادیم و امکانات، تجهیزات و پول مورد نیاز را پرداخت کردیم .

احمدی صدر خاطرنشان کرد: اگر معتادان را جمع آوری کنیم و خرده فروشان جمع آوری نشوند، فایده ای ندارد. ساماندهی معتادان و خرده فروشان یک زنجیره به هم پیوسته است که باید با هم دنبال شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha