به گزارش خبرنگار ایرنا، " محمد شکیبی نسب " روز دوشنبه در نشست هم اندیشی مسوولان بنادر استان با حضور ویدئو کنفرانسی معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: تاکنون سه محدوده برای راه اندازی دهکده لجستیک بندر بوشهر پیش بینی شده که با بهره گیری از نظرات مشاور یکی از نقاط در شهرستان بوشهر گزینه اصلی به شمار می رود.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت دهکده لجستیک در شورای امور زیربنایی استان حمایت ویژه ای از این طرح شده و تحقق آن بدون تردید زمینه ساز رونق بیش از پیش فعالیت های تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: اکنون عمده بنادر بوشهر نیاز مبرم به توسعه فضای انبار و بارانداز دارند چرا که در کمبود فضا زمان انتظار شناور در برخی از بنادر استان افزایش یافته است.
شکیبی نسب ادامه داد: پارسال میزان قابل توجهی از کالاهای اساسی از بندر بوشهر وارد کشور شد که این نشان از ظرفیت بالای این بندر برای واردات کالای اساسی و بویژه پذیرش کشتی های زیر ۳۰ هزار تن است.
وی ادامه داد: اکنون بنادر استان با رسیدن موعد بازنشستگی شماری از کارکنان با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه هستند که انتظار می رود در راستای رفع این کمبود همکاری لازم برای تامین نیروی متخصص از دستگاه های ذیربط فراهم شود.
شکیبی نسب اظهار کرد: یکی از دستاوردهای شاخص اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در سال گذشته تشکیل کمیته پیشگیری از سوانح و الزام شرکت ها به تامین نیروی تخصصی در حوزه HSE بود که کاهش خیره کننده حوادث با بهره گیری از تجارب پیشکسوتان بخوبی محقق شده است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی نیز گفت: بنادر استان بوشهر و بویژه بوشهر سال گذشته در شاخص های مختلف نمره قابل قبولی داشتند که این موفقیت ها باید در سال جاری دوچندان باشد.
" جلیل اسلامی " افزود: بوشهر بندری خاص و با ظرفیت های ویژه است که باید با بهره گیری از ظرفیت های موجود نگرشی جدید به این بندر معطوف شود.
وی اظهار کرد: برای رونق بخشی به فعالیت های بنادر استان بوشهر نگاهی مثبت و سازنده وجود دارد که این نگاه نویدبخش توسعه دریامحور در این استان است.
اسلامی گفت: در حوزه آموزش نیز با بهره گیری از تجارب و تخصص کارکنان سازمان در قالب طرح " استاد شاگردی" برای انتقال تجارب و ظرفیت های آموزشی کارکنان استفاده خواهد شد.
نظر شما