به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه دماوند در این مراسم که روز دوشنبه برگزار شد اظهار داشت: هدف اصلی ما از برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان رشد دینی و معنوی دانش آموزان در طی برگزاری این جشن است و با اجرای برنامههای متنوع از جمله "سرود اینجا ایران است"، اجرای نمایش عروسکی، قرائت دسته جمعی پیمان نامه توسط دانشآموزان و اقامه نماز شکرگزاری سعی در این داریم این نوجوانان را با مسائل دینی آشنا کنیم .
فروتن افزود: دختران ما در آستانه تکلیف و عبادت که بندگی خدای متعال هستند به سن تکلیف رسیدند برخی از مسائل دینی و شرعی خود را با برنامه های متنوعی فرا گرفتند و در انتهای برنامه نماز را به جماعت خواندند و همه این دختران تازه به تکلیف رسیده سربازان امام زمان هستند.
در این مراسم، حجتالاسلام و المسلمین کریمانی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان دماوند، حجتالاسلام و المسلمین نورمحمدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند، دانش معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان دماوند، زعفرانی مشاور امور بانوان فرماندار شهرستان دماوند، زمانی معاون پرورشی و تربیتبدنی آموزش و پرورش دماوند، قاسمی مسئول فرهنگی و روابط عمومی شهرداری آبسرد و سایر مسئولین حضور داشتند.
جشن تکلیف در واقع عید بندگی و عبادت است که دختران مسلمان از سن ۹ سالگی و پسران ۱۵ سالگی از نظر عقلی و جسمی به حدی رسیدهاند که باید به دستورهای دینی و واجبات دین عمل کنند و به آنچه که خداوند از آنان خواسته اطاعت کنند و از محرمات و منکرات دوری کنند.
شهرستان دماوند که یکی از شهرستان های شرق استان تهران می باشد در ۴۵ کیلومتری پایتخت واقع شده و جزو مناطق خوش آب و هوا محسوب می شود. این شهرستان با وسعت دوهزار کیلومترمربع از شمال به استان مازندران، از جنوب به استان سمنان، از شرق و شمال شرق به شهرستان فیروزکوه، از غرب به تهران، از شمال غربی به شهرستان شمیرانات و از جنوب غربی به شهرستان پاکدشت مرتبط است و سومین شهرستان استان تهران در بحث وسعت جغرافیایی است.
نظر شما