فرماندار مهدیشهر: تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است

سمنان - ایرنا - فرماندار مهدیشهر گفت: تامین آب پایدار، تخصیص اعتبار برای ارتقای ایمنی راه‌ها، تکمیل طرح‌های نیمه تمام مربوط به آموزش و پرورش و فنی و حرفه‌ای و اتخاذ بسته‌های حمایتی ویژه برای احیای واحدهای راکد در اولویت انتظارت از دولتمردان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله رئیسی رییس‌جمهور و هیات دولت سیزدهم روز پنجشنبه (پس فردا) در نخستین سفر استانی دولت در سال ۱۴۰۳ در استان سمنان حضور می‌یابند.

مجتبی اقوامی پناه روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارخانه چینی رویال از جمله واحدهای صنعتی راکد در شهرستان مهدیشهر است که احیای آن نقشی مم در اشتغالزایی و رونق این دیار دارد.

فرماندار مهدیشهر افزود: انتظار می‌رود دولتمردان برای احیای واحد صنعتی چینی رویال که از سالها پیش تعطیل است تمهیدات ویژه درنظر بگیرند.

وی اضافه کرد: تکمیل ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای، دانشکده منابع طبیعی و زیرساخت جمع‌آوری فاضلاب و تصفیه پساب از جمله طرح‌های مهدیشهر نیازمند توجه دولت سیزدهم در سفر به استان سمنان است.

فرماندار مهدیشهر: تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است

اقوامی‌پناه گفت: تکمیل استخر دانش‌آموزی و حمایت از کشت و صنعت شهمیرزاد از دیگر انتظارها از رییس جمهور و هیات همراه در سفر به استان سمنان است.

فرماندار مهدیشهر اظهار کرد: ایجاد قطب دامپروری کشور در مهدیشهر از جمله مصوبه‌های دور نخست سفر رییس جمهور به استان سمنان است که با تخصیص ۵۰۰ میلیارد ریال اقدام‌های اولیه و مطالعات انجام شد، اما تامین زیرساخت‌ها برای ساخت مجتمع‌های دامپروری و صنایع تبدیلی و تکمیلی نیازمند تامین اعتبار است که انتظار می‌رود اعتبارات خوبی در این بخش تخصیص یاید.

به گزارش ایرنا، شهرستان مهدیشهر در ۱۵ کیلومتری شمال مرکز استان سمنان و ۲۳۰ کیلومتری تهران واقع است و آیت الله رئیسی در دور نخست سفر خود به استان سمنان در سیزدهم آبان ۱۴۰۰ به صورت سرزده در سیاه‌چادر عشایر شهرستان مهدیشهر حضور یافت و به درد و دل آنان گوش داد و وعده ایجاد قطب دامپروری در شهرستان مهدیشهر این استان را اعلام کرد که به عنوان یکی از مصوبه‌ها در بیست و سوم دی ماه ابلاغ شد.

برنامه‌های دومین سفر دولت سیزدهم به استان سمنان

دومین سفر آیت الله رئیسی و دولت سیزدهم به استان سمنان روز پنجشنبه سی‌ام فروردین ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی شده است.

با حضور رییس جمهور دیدارهای مردمی در مسجد امام(ره) سمنان و در استادیوم شاهرود، جشن احیای ۲۰۰ واحد راکد استان در دولت سیزدهم در یکی از کارخانه‌ها، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی ، جشن واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت، نشست «حل مساله» با محوریت تامین آب، فعالیت معادن و راه‌اندازی کارخانه‌های سهامی، و نشست شورای اداری، در سفر یکروزه دولت سیزدهم برگزار می‌شود.

وزیران دولت سیزدهم به هشت شهرستان استان سمنان برای افتتاح طرح‌هایی مانند مدارس، آبرسانی، مراکز بهداشت، تقاطع‌های غیرهمسطح سفر می‌کنند. دیدار با نخبگان و نشست‌های شورای اداری در شهرستان‌ها با حضور وزیران، دیگر برنامه‌های سفر دولت سیزدهم به استان سمنان است.

در دور اول سفر آیت‌الله رئیسی رییس جمهور به سمنان در آبان ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۶ درصد اعتبارات طرح‌های عمرانی جذب شد که بیشترین جذب اعتبار در سفرهای دور اول رییس‌جمهور بوده است. دور اول سفر هیات دولت به سمنان ۱۴۵ مصوبه داشت که بالغ بر۳۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت. از ۱۳۷ طرح دور اول سفر ۲۶ مصوبه کامل اجرا شد، ۸۶ مصوبه در حال اجرا و ۲۵ مصوبه در دست پیگیری است.

فرماندار مهدیشهر: تامین آب پایدار و ارتقای ایمنی راه‌ها در اولویت مطالبه از دولتمردان است

۵۵۵ طرح نیمه تمام استان سمنان وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد ریال برای اتمام این طرح‌ها نیاز است.

در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به سمنان طرح‌هایی با درصد پیشرفت بالا و با اعتبار ۹۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال پیشنهاد شد که ۷۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در مصوبات اولیه گنجانده شد.

در سفر اول آیت‌الله رئیسی به استان سمنان ۴۶۷ ریزپروژه تخصیص اعتبار شد که از این تعداد ۲۱۱ طرح به بهره‌برداری رسید و ۲۵۶ طرح هم در دست اقدام است.

سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha