به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن افشارچی سه شنبه در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: امروز سهم مالیات و درآمدهای مالیاتی در اداره امور دولتها برجسته است و در این راستا باید نگاه به مالیات متفاوت شود.
وی به لزوم دقیق شدن فرآیندهای اخذ مالیات تاکید کرد و گفت: نگاه مالیاتی باید در روش های محاسبه دقیق و البته انعطاف پذیر باشد.
استاندار زنجان به ضرورت بهره مندی استان از محل درآمدهای مالیاتی اشاره کرد و افزود: خیر و نفع مالیات باید هم به خزانه کشور و هم به مجموعه صنعت و معدن و تولید استان برسد.
افشارچی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت قانون جهش تولید دانش بنیان در استان تاکید کرد و گفت: سهم اقتصاد دانش بنیان از اقتصاد کشور را باید افزایش دهیم زیرا این جهت گیری ها برای جایگزینی نفت اهمیت دارد.
به گزارش ایرنا، برجستهترین حمایت قانون از جهش تولید در ماده ۱۱ مربوط به بندهای "ب" و "ت" این قانون است که در بند "ب" این ماده آمده است «معادل هزینه انجام شده برای فعالیتهای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سال های آتی به شرکتها و موسسات متقاضی اعطا میشود و معادل آن از مالیات قطعی شده سال انجام هزینه مذکور با سالهای بعد کسر خواهد شد».
قانون جهش تولید زمینه ساز تحقق شعار «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» است و می تواند شرکتهای دانشبنیان و خلاق را که امروز به عضوی مهم در اقتصاد کشور بدل شدهاند، در توسعه کسبوکارشان یاری دهد.
استان زنجان بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و در زمان حاضر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.
در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مسائل مالیاتی چند واحد معدنی و واحدهای تولیدی فعال در حوزه سرب و روی مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما