علیرضا قاسمی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره اینکه جلب رضایت مردم و کاهش محرومیت از شاخصهای مدنظر در تعریف اجرای طرحها است، بیان کرد: کاهش زمان اجرای پروژهها، افزایش کیفیت و کاهش هزینههای بهرهبرداری سایر شاخصهای مورد نظر در تعریف و اولویتبندی اجرای طرحها است.
وی افزود: طرحهای مهمی برای نقاط روستایی سیستان و بلوچستان مطالعه و تصویب شده است که از جمله آن میتوان به طرح ملی جهاد آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: در طول فعالیت دولت سیزدهم تاکنون، خطوط انتقال آب و شبکه توزیع برای ۲۲۰ روستای فاقد تأسیسات با جمعیت حدود ۹۰ هزار نفر اجرا شده است.
وی شاخص بهرهمندی از آب آشامیدنی روستایی را در حال حاضر ۷۲.۶ درصد اعلام و گفت: با تکمیل طرح جهاد آبرسانی این شاخص به بالای ۹۵ درصد خواهد رسید.
قاسمی ادامه داد: سال گذشته ۹۰ روستا با جمعیت ۳۷ هزار و ۵۸۳ نفر از آب شرب بهرهمند شدند که بخش اعظم این روستاها در شهرستانهای سوران، دشتیاری و تفتان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حوزه جنوب سیستان و بلوچستان پایینترین شاخص بهرهمندی از آب را دارا بوده بیشترین پروژه در این منطقه تعریف و با اولویت در حال اجرا است و پیشبینی میشود با تزریق به موقع اعتبارات، تا پایان دولت سیزدهم ۱۰۰ درصد روستاهای جنوب از آب آشامیدنی بهرهمند شوند.
نظر شما