۳۰ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۲۴
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85449435
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ادعای آمریکا: ما به کشورها در رد عضویت فلسطین در سازمان ملل فشار نمی آوریم

تهران-ایرنا- رابرت وود سفیر و معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل روز پنجشنبه در شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد که واشنگتن به سایر کشورها در رد عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل فشار نمی آورد.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی", وود در واکنش به گزارش‌ها مبنی بر تلاش آمریکا برای به تعویق انداختن رأی‌گیری امروز درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل و فشار بر اعضای شورای امنیت برای رأی مخالف به این قطعنامه، ادعا کرد: ما سایر کشورها را تحت فشار قرار نمی دهیم.

وی ادامه داد: کشورهای دیگر به صراحت موضع خود را در مورد این موضوع اعلام کرده اند. ما نگرانی های خود را در این مورد برای آنها توضیح داده ایم.

سفیر و معاون نمایندگی آمریکا توضیح داد:مسئله تحت فشار قرار دادن کشوری نیست. باید این سوال پرسیده شود که بهترین راه برای رسیدن به راه کار دو کشوری چیست؟ نظر ما این است که این رای گیری در حال حاضر به این هدف کمک نمی کند.

به گزارش ایرنا، شورای امنیت قرار است روز پنجشنبه در مورد قطعنامه‌ای که الجزایر برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای‌گیری کند.

زیاد أبو عمرو نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد روز پنجشنبه در جلسه شورای امنیت با موضوع فلسطین اعلام کرد که موافقت با تشکیل یک کشور فلسطینی، راه را برای "صلح واقعی مبتنی بر عدالت" هموار می کند.

پیشتر روز سه شنبه یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل که درخواست عضویت کامل فلسطین را بررسی می‌کند، نتوانست به اجماعی در این زمینه دست یابد.

گزارش کمیته شورای امنیت درباره پذیرش اعضای جدید که به رویت این خبرگزاری رسیده، آمده است: این کمیته در رابطه با اینکه این درخواست همه معیارهای عضویت را داراست، نتوانست اجماعا به پیشنهادی برای ارائه به شورای امنیت برسد.

«ونسا فریزر» رئیس دوره‌ای شورای امنیت جمعه گذشته اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین‌المللی نشد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. فلسطین در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

قطعنامه مذکور، برای تصویب نیازمند رأی مثبت ۹ کشور از مجموع ۱۵ عضو این شوراست، مشروط به آنکه هیچ کدام از کشورهای دارای حق وتو با آن مخالفت نکنند.

آمریکا اعلام کرده است به این پیش نویس رأی مخالف خواهد داد و تلاش می کند برخی از ۱۰ کشور مذکور را به امتناع از رأی مثبت به آن، اقناع نماید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha