۳۰ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۲۲
کد خبرنگار: 2445
کد خبر: 85449448
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اردن: صلح در سایه اشغالگری اسرائیل معنا ندارد

۳۰ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۲۲
کد خبر: 85449448
اردن: صلح در سایه اشغالگری اسرائیل معنا ندارد

تهران-ایرنا- «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن پنجشنبه شب گفت: تا زمانی که اشغالگری اسرائیل ادامه داشته باشد، هیچ صلحی در منطقه وجود نخواهد داشت.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، الصفدی افزود: همچننین تا زمانی که ظلم اسرائیلی پابرجاست و حق فلسطینی‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد، هیچ امنیتی وجود نخواهد داشت.

وزیر امورخارجه اردن افزود: داشتن یک کشور آزاد حق ملت فلسطین است، این درحالی است که اسرائیل حدود ۳۴ هزار تن در غزه را که ۱۳ هزار تن از آنها کودک و زن هستند، کشته است.

الصفدی تصریح کرد: خطر تشدید تنش و گسترش جنگ در غزه و تبدیل آن به جنگ منطقه‌ای هر لحظه بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: هرگز به هیچ طرفی چه اسرائیل باشد، چه ایران اجازه نخواهیم داد که اردن به میدان جنگ [آنها] تبدیل شود.

الصفدی افزود: شورای امنیت سازمان ملل متحد باید تصمیم و قطعنامه الزام آوری برای توقف جنگ در غزه تصویب کند و نمی‌توان به اسرائیل اجازه یورش به رفح را داد.

شورای امنیت سازمان ملل قرار است بامداد جمعه پیش نویس قطعنامه ارائه شده از سوی کشورهای عربی مبنی بر اعطای عضویت کامل به فلسطین در سازمان ملل متحد را به رأی بگذارد.

پیشتر روز سه شنبه یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل که درخواست عضویت کامل فلسطین را بررسی می‌کند، نتوانست به اجماعی در این زمینه دست یابد.

گزارش کمیته شورای امنیت درباره پذیرش اعضای جدید که به رویت این خبرگزاری رسیده، آمده است: این کمیته در رابطه با اینکه این درخواست همه معیارهای عضویت را داراست، نتوانست اجماعا به پیشنهادی برای ارائه به شورای امنیت برسد.

«ونسا فریزر» رئیس دوره‌ای شورای امنیت جمعه گذشته اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بین‌المللی نشد.

فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. فلسطین در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.

قطعنامه مذکور، برای تصویب نیازمند رأی مثبت ۹ کشور از مجموع ۱۵ عضو این شوراست، مشروط به آنکه هیچ کدام از کشورهای دارای حق وتو با آن مخالفت نکنند.

آمریکا اعلام کرده است به این پیش نویس رأی مخالف خواهد داد و تلاش می کند برخی از ۱۰ کشور مذکور را به امتناع از رأی مثبت به آن، اقناع نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha