به گزارش ایرنا امرالله مردانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بازدید بهداشتی کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت صنوف حساس مانند کارگاههای تولید زولبیا و بامیه و شیرینیجات، قنادیها، مراکز آش و حلیم و اماکن عمومی صورت گرفت.
وی افزود: بیش از هفت هزار و ۵۰۰ بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع ، حدود ۲۹۱ مورد بازرسی از مساجد و حسینیه، معدوم کردن بیش از چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی، ۳۱۱ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و شیرینی جات، بیش از ۴۶۸ مورد نمونه برداری میکروبی و چهار هزار مورد کلرسنجی از جمله اقدامات صورت گرفته در طی برنامه سلامت نوروزی از۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ بود.
مردانی اظهار کرد: در طول برنامه گشتهای بازرسی متعددی با حضور سایر سازمانها از جمله تعزیرات حکومتی و دامپزشکی صورت گرفت تا با رعایت مسایل بهداشتی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی و متولیان اماکن عمومی و ... همشهریان گرامی بتوانند در سلامتی کامل بسر ببرند.
شهروندان درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی موضوع را با سامانه شکایتهای بهداشتی ۱۹۰ در میان بگذارند.
نظر شما