۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۵۸
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 85451964
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

گره‌گشایی صنایع خراسان شمالی در تیررس دستگاه قضا

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۵۸
کد خبر: 85451964
گره‌گشایی صنایع خراسان شمالی در تیررس دستگاه قضا

بجنورد- ایرنا- حل مشکلات تولید و کمک به بازگشت واحدهای راکد به چرخه فعالیت همواره مورد تاکید مسوولان بویژه در دستگاه قضا بوده و سال جاری که با شعار «جهش تولید و مشارکت مردم » گره خورده، دستگاه عدلیه تلاش دارد تا فعالیت صنایع بیش از پیش رونق گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مقام معظم رهبری در سال های اخیر به موضوع تولید و اشتغال توجه بسیار داشته اند و نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم نشان از اهمیت موضوع اقتصاد در جامعه دارد که از این رو از مسوولان انتظار می رود تلاش داشته باشند تا مشکلات واحدهای تولیدی برطرف شود.

قوه قضاییه با رویکرد حمایت از تولید و احیای واحدهای تعطیل، و کمک به حل مشکلات و فعالیت دوباره واحدهای راکد، ستادهای اقتصاد مقاومتی استانی را فعال کرد تا با برگزاری جلسات با مدیران و مسوولان اجرایی موانع و مشکلات پیش روی این واحدها را برطرف کند.

بازدید از فعالیت واحدهای تولیدی و بررسی مشکلات تولیدکنندگان در دادگستری کل خراسان شمالی از جمله مصادیق تلاش مسوولان این قوه برای کمک به رونق تولید است.

در پافشاری دادگستری بر حل مشکلات تولیدکنندگان همین بس که رییس کل دادگستری خراسان شمالی اعلام کرده است که روند حمایتی دستگاه قضایی از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در سال جاری بیش از پیش در اولویت اقدام و عمل خواهد بود.

برگشت ۲۴ واحد به چرخه تولید

ورود دادگستری برای حل مشکلات واحدهای تولیدی، سبب سرعت دادن به برطرف شدن مشکلات و افزایش انگیزه تولیدکنندگان برای ادامه فعالیت شده است و رویکرد دستگاه قضا در حمایت از تولیدکنندگان منجر به بازگشت ۲۴ واحد تولیدی استان خراسان شمالی به فعالیت شد.

رییس کل دادگستری خراسان‌شمالی در این خصوص به ایرنا گفت: دادگستری کل استان سال ۱۴۰۲ از تعطیلی ۲۴ واحد تولیدی با اشتغالزایی ۱۵۰ نفر جلوگیری کرد.

حجت الاسلام رضا براتی زاده اظهار کرد: چهار واحد تولیدی راکد با اشتغال ۸۵ نفر نیز با ورود دادگستری کل استان احیا و به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: احیای واحدهای تولیدی و کمک به فعالیت صنایع با پرداخت تسهیلات و یا با حل مشکلات مدیریتی محقق شده است.

حجت الاسلام براتی زاده گفت: بیشتر این واحدها در حوزه های صنعتی، کشاورزی گردشگری، فولاد، پرورش ماهی، خدماتی، تولیدات قند و شکر، فرآورده های لبنی، اسید، کود شیمیایی، نهاده های دام و طیور و فرش فعالیت داشتند.رییس کل دادگستری خراسان‌شمالی اظهار کرد:

وی عنوان کرد: سال گذشته ۷۰ نشست در قالب جلسات اصلی ستاد استانی و ذیل کمیته های فرعی و همچنین از طریق دبیرخانه ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل با ۶۹ دستور کار برگزار شد که این نشست ها ۷۵ مصوبه داشت.

حجت الاسلام براتی زاده ادامه داد: ۳۶۵ نفر از سرمایه گذاران و فعالان بخش تولید در این مدت با حوزه ریاست ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دیدار و مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند.

وی گفت: در این مدت؛ ۶۹ فقره پرونده حمایتی نیز در دبیرخانه این ستاد تشکیل و با بررسی ها ۵۰ فقره پرونده مختومه شد.

حل مشکلات ۶ واحد جدید در تیررس دادگستری

رییس کل دادگستری خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: امروز نیز در نشست کمیته فرعی ذیل ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان رفع موانع و مشکلات فعالیت ۶ واحد تولیدی استان بررسی شد.

وی با بیان اینکه این واحدها در حوزه های شن و ماسه، بتن آماده، تولید الکل و اسید، کشاورزی و باغبانی (نهالستان)، سنگ شکن و مسکن فعالیت دارند خاطرنشان کرد: مدیران این شرکت ها و واحدهای تولیدی با طرح و ارائه درخواست خود به دبیرخانه ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی کل استان حمایت مؤثر دستگاه قضایی را از مجموعه تحت تملک و مدیریت خود خواستار شدند.

وی تصریح کرد: مشکلات و محدودیت های مربوط به حوزه فروش محصولات باغی (نهال)، وجود تاخیر نامتعارف و تعویق روند اجرای پروژه مسکن، جلوگیری از ادامه عملیات اجرایی ( توقیف اموال در رهن بانک از طریق مزایده)، درخواست تمدید قرارداد واگذاری اراضی به متقاضی از جمله مهمترین موارد مطرح شده از سوی مدیران این شرکت ها است.

رییس ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل خراسان شمالی با اشاره به اهتمام جدی دادگستری استان برای حمایت تمام قد دستگاه قضایی از تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و کارآفرینان گفت: به منظور امکان شناسایی بهتر مسائل و مشکلات موجود مقرر شد انجام بازدیدهای میدانی با حضور مقامات قضایی، تولیدکنندگان و مسؤولان اجرایی ذیربط در دستور کار و اولویت اقدام و عمل قرار گیرد.

وی افزود: تلاش داریم از تمامی ظرفیت های قانونی استفاده تا موجبات تداوم فعالیت های واحدهای تولیدی مذکور تسهیل و تسریع شود.

به گزارش ایرنا، ۳۲۷ واحد صنعتی در نواحی و شهرک های صنعتی این استان جواز بهره برداری دارند که میزان اشتغالزایی آن ها چهار هزار و ۹۱۱ نفر و میزان سرمایه گذاری در این واحد ها نیز هشت هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال است.

خراسان شمالی دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است.

خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha