احمدرضا جعفری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۸۶۳ فقره درخواست دریافت وام سرمایه در گردش دام و طیور از محل مردمی سازی یارانهها، دریافت تسهیلات مشاغل خانگی، جبران خسارت سیل، جبران خشکسالی، سامانه رصد و خرید ادوات کشاورزی پارسال از سوی این سازمان به بانکهای عامل معرفی شد.
وی بیان کرد: ۴۷فقره پرونده نیز برای دریافت ۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام مشاغل خانگی به بانک عامل معرفی شدند که این اعتبار جذب شد.
مدیر جهاد کشاورزی خمین اظهار کرد: ۱۱۵ فقره پرونده استهمال وام خسارت دیدگان از خشکسالی در قالب مصوبه بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه توسعه برای دریافت ۱۹میلیارد و ۷۲۶میلیون ریال هم به بانک عامل معرفی شدند.
جعفری با اشاره به معرفی ۳۷۰ فقره پرونده برای دریافت وام جبران خشکسالی در سال گذشته، گفت: این افراد برای دریافت ۶۶ میلیارد و ۱۴۴میلیون ریال وام معرفی شدند.
وی بیان کرد: ۶۶ فقره پرونده نیز برای دریافت ۵۰ میلیاد و ۹۶۴ میلیون ریال وام جبران خسارت سیل پارسال به بانک عامل معرفی شدند.
مدیر جهاد کشاورزی خمین، پروندههای متقاضی دریافت وام خرید ادوات و دنباله بندهای کشاورزی از محل خط اعتباری مکانیزاسیون را ۴۲ فقره عنوان کرد و افزود: این تعداد پرونده، متقاضی دریافت ۶۸ میلیارد و ۲۶۷میلیون ریال تسهیلات هستند.
جعفری ادامه داد: ۹ فقره پرونده هم برای دریافت ۱۱ میلیارد و ۶۹۱ ملیون ریال وام خرید انواع بذرکارها و آمادهسازی زمین از محل اعتبارات طرح جهش تولید دیمزارها به بانک عامل معرفی شدند.
وی یادآور شد: ۱۷۳ فقره اشتغال پارسال از سوی جهاد کشاورزی خمین در سامانه رصد ثبت شد.
مدیر جهاد کشاورزی خمین بیان کرد: ۱۳ فقره درخواست دریافت ۲۲۶ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال وام سرمایه در گردش دام و طیور از محل مردمی سازی یارانهها و دریافت تسهیلات مشاغل خانگی از سوی این سازمان به بانکهای عامل معرفی شدند.
جعفری افزود: ۲۸ فقره پرونده برای دریافت ۳۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال وام بند الف تبصره ۱۸ پارسال برای اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار، انتقال آب با لوله و استخر ذخیره آب معرفی شدند.
۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت ۱۰۵ هزار نفری خمین بهرهبردار کشاوزی هستند.
نظر شما