مریم محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام اینکه بیش از ۶۰ نفر به صورت داوطلب در این برنامه پاکسازی طبیعت حضور داشتند، اظهار کرد: ۲ منطقه ساحل ترنج و ساحل مسجد ماشه در قالب این طرح پاکسازی شد.
وی با بیان اینکه سازمان مردم نهاد «۱۸ بهشت» تا کنون در قالب جشنواره تعالی ایران پاک به اجرای بالغ بر ۵۰۰ برنامه پاکسازی زمین در نقاط مختلف کشور پرداخته است، افزود: این گروه علاوه بر این طرح به صورت خودجوش مناطقی از جنگلهای باغو، کشتی یونانی و شهر تاریخی حریره کیش را نیز پاکسازی کردند.
رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به توجه ویژه کیشوندان و گردشگران به نریختن زباله در طبیعت، بیان کرد: اما متاسفانه ریختن فیلترهای سیگار در سواحل کیش به یک معضل تبدیل شده است؛ به نظر میرسد مردم فیلتر سیگار را زباله محسوب نمیکنند و به راحتی آن را در طبیعت رها میکنند که باید آگاه سازی لازم در این رابطه انجام شود.
وی ادامه داد: ته سیگارها یا فیلترهای سیگار رها شده در طبیعت با وجود اینکه حجم زیادی ندارند، اما به دلیل تعداد استفاده زیاد محیط زیست را آلوده و از طریق پرندگان و حیوانات وارد چرخه غذایی انسان شده و موجب بسیاری از بیماریها و سونامیهای گوارشی و سرطانها میشوند.
محمدی هدف اصلی از اجرای برنامههای پاکسازی طبیعت را فرهنگ سازی عنوان کرد و گفت: در تلاشیم تا با تنظیم قوانینی خاص مصرف پلاستیک در کیش را به حداقل رسانده و این جزیره را به عنوان یک پایلوت در این راستا معرفی کنیم.
نظر شما