محمد رضا حاجی رضا روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: با توجه به این که اعتقاد داریم تکمیل زنجیره تولید محصولات غذایی مورد نیاز مردم از اولویتهای اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم است، فعالیتهای خوبی در این بخش به خصوص در حوزه تولید محصولات دامی همچون مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز صورت گرفتهاست.
وی با اشاره به رویکرد حمایتی سازمان جهاد کشاورزی قم از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی استان، افزود: بر این اساس در ۲ سال گذشته ۶۰ مجوز تاسیس و ۴۱ مورد پروانه بهرهبرداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در قم برای سرمایه گذاران صادر شد.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت اقدامهای لازم برای تکمیل و راه اندازی واحدهای نیمه تمام در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی استان با همکاری بانکها و پرداخت تسهیلات مورد نیاز به متقاضیان صورت گرفت و ما توانستیم در مسیر پایداری سطح تولید محصولات کشاورزی، ۷۳ مورد طرح نیمه تمام را در این بخش تکمیل کنیم.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در سال جدید نیز بهمنظور تامین امنیت غذایی پایدار، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت قرمز و گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
گفتنیاست پنج درصد از اشتغال مولد و پایدار قم مرتبط با بخش کشاورزی است و تولیدات این بخش ارزشافزوده خوبی برای استان ایجاد کردهاست.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما