به گزارش خبرنگار ایرنا، عملیات احداث این طرح مهرماه ۱۳۹۹ به وسعت بیش از یکصد هکتار در یکی از بکرترین نقاط تفریحی شهر در منطقه حیدره کلنگ زنی شد اما با گذشت این سال ها، اقدامی برای تکمیل و افتتاح آن صورت نگرفته است.
پارک ولایت همدان یکی از طرحهای بزرگ تاریخ مدیریت شهری همدان به شمار می رود و همواره به عنوان سایت گردشگری فرا منطقهای مطرح شده است.
بوستان ولایت به وسعت ۱۰۲ هکتار در یکی از زیباترین مناطق گردشگری شهر همدان و در منطقه حیدره واقع شده و سایت دانشگاه بوعلی سینا و نیز باغ های قدیمی فخرآباد همدان مسیر ایجاد این بوستان است.
هم اکنون ۱۷ هزار اصله انواع درخت در این منطقه وجود دارد و شرایط خوبی را برای تبدیل به پارک کوهستانی - جنگلی مهیا ساخته است.
این طرح بزرگ شهری در راستای سیاستهای دوره پنجم شورای شهر و پیشنهاد شهردار وقت با رویکرد افزایش سرانه فضای سبز شهری، ایجاد یک مکان توریستی - تفریحی و ورود بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری در عرصه مدیریت شهری بنا شد.
فعالان حوزه گردشگری معتقدند: پس از چهل سال مکان و ظرفیت جدیدی در همدان برای تفریح و گردش مردم ایجاد نشده و پارک ولایت می تواند در این زمینه پاسخگوی مطالبه شهروندان و حتی گردشگران باشد.
آنان می گویند: ایجاد این بوستان سرانه فضای سبز شهری همدان که سه هزار هکتار باغ و ۵۸۰ هکتار فضای سبز است را افزایش چشمگیری خواهد داد و موقعیت تفریحی بسیار خوبی برای نسل های آینده فراهم می سازد.
از بودجه ۲۰۰ میلیاردی تا مهلت ۴۰ روزه به شهرداری
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان با انتقاد از روند احداث پارک های فرامنطقهای ولایت و اکباتان، گفت: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایهگذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال جاری شهرداری ۲۰۰ میلیارد ریال برای پارک ولایت لحاظ کرده و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.
حمید بادامی نجات با تاکید بر آماده سازی حداقل زیرساختهای لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایهگذار اظهار کرد: وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایهگذار باید تا پانزدهم خرداد ماه جاری توسط شهرداری مشخص و تعیین تکلیف شود.
وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایهگذار باید تا پانزدهم خرداد ماه جاری توسط شهرداری مشخص و تعیین تکلیف شود.
وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایهگذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانههای مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزیها بپرهیزد و به دنبال جذب سرمایهگذار باشد.
رییس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژههای پیشنهادی شهرداری در بودجه سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: بیشتر این طرحها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.
رویکرد شهرداری جذب سرمایه گذار است
معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این باره گفت: رویکرد مدیریت شهری جذب سرمایه گذار است و امسال با بودجه مطلوبی که برای پارک ولایت اختصاص یافته اقدامات خوبی برای سرمایه گذاری انجام می شود.
رضا ابرار خرم با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایهگذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداریها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداریهای موفق شهرداریهایی هستند که در جذب سرمایهگذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کردهاند.
وی سرمایهگذاری را مهمترین حوزه تصمیمگیری مدیریت شهری برشمرد و بیان کرد: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایهگذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را میطلبد.
وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایهگذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایهگذاری و گردشگری رقم میزند.
ابرار خرم ایجاد ۲ پارک فرامطقهای اکباتان و ولایت را از فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایهگذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایهگذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصتها استفاده کنیم.
نظر شما