به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، حسن بابایی در نشست ارائه کلیات طرح تحول دیجیتال، ضرورت و دستاوردهای کلان آن در سازمان ثبت اسناد که با حضور معاونان و مدیران ستادی و مدیران شرکتهای پیمانکار به صورت حضوری و مدیران کل استانی به صورت وبینار برگزار شد، افزود: پیشانی تحول در هر سازمانی فناوری است اگر سازمانی در فناوری موفق بود موجبات ارتقای سلامت کارکنان و تحول به معنای واقعی که رضایتمندی مراجعان است را فراهم میکند.
وی بر نظارت هوشمندانه بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی و ابلاغ دیجیتال سردفتری در سال جاری با تکیه بر طرح تحول دیجیتال سازمان ثبت تاکید کرد و افزود: امیدواریم این برنامهها در سال جاری عملیاتی شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه با تاکید بر تعامل کانون سردفتران و دفتریاران و شرکتهای پیمانکار در اجرای هر چه بهتر طرح تحول دیجیتال، گفت: در اجرای این طرح دقت و سرعت در کار همزمان باید مدنظر باشد زیرا در ادارات اجرای اسناد رسمی شاهد کثرت مراجعات حضوری هستیم و مطمئنا با عملیاتی شدن این طرح عظیم، با کاهش مراجعات مردمی به شعبات اجرای اسناد رسمی در سراسر کشور روبرو خواهیم بود.
معاون توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه سازمان ثبت با شتاب در مسیر هوشمندسازی در حال حرکت است، افزود: این حرکت تحولی در نهادهای دیگر بی بدیل بوده و رونمایی از سکوی خدمات دیجیتال ثبتی «کاتب» با حضور ریاست قوه قضاییه در دهه فجر سال گذشته مهر تاییدی بر این مطلب است.
ستار هاشمی با اشاره به اینکه مجموعهای از شرکتهای نام آشنا و مطرح کشور در طرح تحول دیجیتال در دستیابی به ماموریتهای سازمان ثبت از قبیل اسناد، املاک، ثبت شرکتها، مالکیت معنوی، ثبت وقایع ازدواج و طلاق و دیگر ماموریتها ما را همراهی میکنند، اظهار کرد: با ابلاغ نسخه جدید سند تحول قضایی به شرکتهای مشاور و اجرای طرح تحول دیجیتال مطمئنا سال ۱۴۰۳ سالی پرکار خواهد بود.
تعاملات مشترک سازمان ثبت و کانون سردفتران و دفتریاران و برکات انعقاد تفاهم نامه مشترک، پشتیبانی و نگهداری سامانههای فعلی، بازطراحی سامانه ها، بکارگیری نیروی متخصص در حوزه فناوری از دیگر مواردی بود که هاشمی بر آن تاکید کرد.
نظر شما