علیرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: حجم خروجی بازنشستگی پیش از موعد و مشاغل سخت و زیان آور استان مرکزی از سال ۱۳۹۲، باعث منفی شدن تراز درآمد هزینه در این ادارهکل شد و این سیر نزولی تا قبل از سال گذشته ادامه داشت.
وی بیان کرد: اقدامات خوبی در سال ۱۴۰۲ در زمینه اشتغالزایی، راهاندازی کارگاههای تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاهها و تلاش تامین اجتماعی استان مرکزی برای شناسایی کارگاههایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تامین اجتماعی این استان در سال گذشته تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود را انجام داد و در مجموعه سال خوبی سپری شد و با افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری (کارگری) به بیش از ۱۵ هزار نفر تا اسفندماه مواجه شد.
حسینی اظهار کرد: تعداد کارگاههای فعال سطح استان مرکزی نیز تا اسفندماه سال گذشته به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.
وی گفت: تمام منابع جذب شده سال گذشته تامین اجتماعی استان مرکزی با تعامل در حوزه کارفرمایی به دست آمد و هیچگونه اجباری صورت نگرفت.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: حق بیمه و تقسیط بدهی بدهکارانی کلان این استان نیز در سال گذشته به موقع پرداخت شد که این مهم تاثیر به سزایی در کسب منابع برای تامین اجتماعی استان مرکزی داشت.
یک میلیون و ۶۲ هزار و ۹۵۷ نفر در استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
بیشتر بخوانید:
۹۰ درصد بدهکاران کلان تامین اجتماعی استان مرکزی تعیین تکلیف شد
نظر شما